Πού έχουμε ξαναδεί τα αγόρια του GNTM 3

Πού έχουμε ξαναδεί τα αγόρια του GNTM 3
Ηρακλής, Έντουαρντ, Παναγιώτης Youtube

Ενδιαφέροντα είναι τα αγόρια που θα δούμε για πρώτη φορά φέτος στο GNTM 3. Πού είχαν εμφανιστεί οι Ηρακλής, Έντουαρντ και Παναγιώτης.

Ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες το bootcamp του GNTM 3 και μάθαμε τα 10 αγόρια και τα 10 κορίτσια που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων του Star.

Τα αγόρια μοντέλα που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά φέτος είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, ενώ κάποια από αυτά κάπου τα έχουμε ξαναδεί κι ας μην το καταλάβαμε απ’ την πρώτη στιγμή.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου”, ο Ηρακλής με τα γαλάζια μάτια, ο Παναγιώτης ο τυροκόμος και ο Έντουαρντ που είναι ήδη μοντέλο, έχουν μια μικρή εμπειρία με τις κάμερες.

Ηρακλής

Ο Ηρακλής είχε συμμετάσχει στο βίντεο – κλιπ του τραγουδιού “Χαλάλι” της γνωστής ερμηνεύτριας Ειρήνης Παπαδοπούλου. Στο εν λόγω βίντεο, τον βλέπουμε στα πλάνα να φοράει ένα ένα φλοράλ πουκάμισο και να χορεύει ή να συνομιλεί με κάποιον.

Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης από τη Λάρισα, που είναι τυροκόμος στο επάγγελμα, είχε συμμετάσχει σε διαφημιστικό σποτ της πόλης του για γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ.

Έντουαρντ

Ο Έντουαρντ έχει ένα γεμάτο βιογραφικό, αφού έχει συμμετάσχει σε γνωστή διαφήμιση τσίχλας, στην οποία φιλιέται με μία κοπέλα στο στόμα, ενώ είχε πάει και στο “Ραντεβού στα τυφλά” του Μάρκου Σεφερλή και είχε κερδίσει. Επίσης, κυκλοφορεί στιγμιότυπό του από πασαρέλα των Dolce Gabbana στην Ιταλία.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα