Πρώην παίκτης του “Power of Love” θα γίνει πατέρας – Η ανακοίνωσή του

Πρώην παίκτης του “Power of Love” θα γίνει πατέρας – Η ανακοίνωσή του
Ο Παναγιώτης Θεόφιλος και η Δανάη Παναγιώτου Instagram / @pan_theon_official

Το πρώτο του παιδί περιμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς πρώην παίκτες του "Power of Love". Η δημοσίευση με τη σύζυγό του στο Instagram και η ανακοίνωση των ευχάριστων νέων.

Για πρώτη φορά πατέρας θα γίνει ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του “Power of Love”, του ριάλιτι αγάπης που προβλήθηκε το 2018 στον ΣΚΑΙ.

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την αγαπημένη του, την Δανάη Παναγιώτου, και το θετικό τεστ εγκυμοσύνης της.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Θεόφιλος έγραψε:

“Είναι η στιγμή που δεν έχεις λόγια να περιγράψεις πως νιώθεις. Αυτό που θέλω να πω είναι πως νιώθω ευλογημένος για την γυναίκα που έχω δίπλα μου και διπλά ευλογημένος που θα μου χαρίσει το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσα να έχω στην ζωή μου. Πολλά περισσότερα στο βίντεο που ανεβαίνει σήμερα στο YouTube. Τι πιστεύετε ότι θα είναι; Αγόρι ή Κορίτσι;”.

Υπενθυμίζεται, πως ο πρώην παίκτης του τηλεοπτικού ριάλιτι και η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο “The Voice” παντρεύτηκαν την περασμένη άνοιξη στην Κύπρο.

Στο ριάλιτι ο Παναγιώτης Θεόφιλος ήταν ζευγάρι με την Άννα Λορένη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα