Ψηφιακό τρίγωνο; Ο Έλον Μάσκ αρνείται το ειδύλλιο με τη σύζυγο του συνιδρυτή της Google

Ψηφιακό τρίγωνο; Ο Έλον Μάσκ αρνείται το ειδύλλιο με τη σύζυγο του συνιδρυτή της Google
Ο Έλον Μασκ AP

Ο ιδιοκτήτης της Tesla, Έλον Μασκ, αρνήθηκε ότι είχε σχέση με τη Νικόλ Σάναχαν, τη σύζυγο του συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν.

Ο Ελον Μασκ διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν να είχε εμπλακεί σε ερωτική σχέση με τη σύζυγό του συνιδρυτή της Google, και υποστηρίζει πως αυτός και ο Σεργκέι Μπριν παραμένουν φίλοι.

Η απάντηση του ιδιοκτήτη της Tesla ήρθε μετά από δημοσίευμα της Wall Street Journal, τα οποία ανέφεραν πως αυτός και η Νικόλ Σάναχαν είχαν μια σύντομη ερωτική σχέση.

Ο Σεργκέι Μπριν με την Νικόλ Σάναχαν AP


Η εφημερίδα ακόμη υποστήριξε πως αυτό το ερωτικό ειδύλλιο οδήγησε τον συνιδρυτή της Google να υποβάλει αίτηση διαζυγίου νωρίτερα φέτος, ενώ έδωσε ένα οριστικό τέλος στη φιλία των δύο δισεκατομμυριούχων.

Ωστόσο, ο Ελον Μασκ διέψευσε τις φήμες γράφοντας στο Twitter Αυτά είναι εντελώς μ****ίες. Ο Σεργκέι και εγώ είμαστε φίλοι και ήμασταν σε ένα πάρτι μαζί χθες το βράδυ! Εχω δει τη Νικόλ μόνο δύο φορές σε τρία χρόνια, και τις δύο φορές με πολλούς άλλους ανθρώπους γύρω. Τίποτα ρομαντικό“.

Σύμφωνα με το BBC, ο Σεργκέι Μπριν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου νωρίτερα φέτος, επικαλούμενος “ανεπίλυτες διαφορές”, ανάμεσα σε αυτόν και την Νικόλ Σάναχαν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα