Ραλλία Χρηστίδου: Ο σεξισμός και το ποσό που αρνήθηκε για διαφήμιση μπισκότων

Ραλλία Χρηστίδου: Ο σεξισμός και το ποσό που αρνήθηκε για διαφήμιση μπισκότων
Ραλλία Χρηστίδου: Glomex PrintScreen

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν έχει βγάλει χρήματα από την δουλειά της ως τραγουδίστρια, ενώ μίλησε και για το απίστευτο ποσό που της πρότειναν για να διαφημίσει μπισκότα.

Στην εκπομπή ‘”Ελα Χαμογέλα” βρέθηκε καλεσμένη η Ραλλία Χρηστίδου, όπου αναφέρθηκε στα σεξιστικά σχόλια που έλαβε για μια μονταρισμένη φωτογραφία της, καθώς και στην προσβλητική ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού. Τέλος, αποκάλυψε και αν έχει βγάλει χρήματα από την δουλειά της ως τραγουδίστρια, ενώ μίλησε και για το απίστευτο ποσό που της πρότειναν για να διαφημίσει μπισκότα.

“Ήταν μια φωτογραφία από την ομιλία στην ολομέλεια για τον προϋπολογισμό και φορούσα το σακάκι μου και το πουκάμισο. Έβγαλαν το πουκάμισο κι έβαλαν το μπούστο μου από μία μου εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί. Στην περίπτωση του κύριου Γρηγόρη Ψαριανού συνηθίζει να κάνει σεξιστικές επιθέσεις, έκανε σχόλιο ενδεχομένως αντίστοιχο της δικής του προσωπικότητας και του στείλαμε εξώδικο. Μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη συνεπώς μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα κατατεθεί η αγωγή”, είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ για τα απαράδεκτα σχόλια περί βιασμού που ακούστηκαν στο Big Brother είπε: “Ήταν μια απαράδεκτη και ντροπιαστική πράξη όχι μόνο εκ μέρους του παίκτη αλλά και της τηλεοπτικής παραγωγής που δεν το πρόλαβε. Όσοι ξέρουν από τηλεόραση γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι παίκτες σε αυτά τα παιχνίδια ακολουθούν μία σκαλέτα, έναν ρόλο, ένα σενάριο. Κατά συνέπεια όταν επιλέγεις να συμπεριλάβεις στο τηλεοπτικό σου πρόγραμμα μία συγκεκριμένη προσωπικότητα τον οδηγείς να παίξει έναν ρόλο”.

Τέλος, αποκάλυψε αν έχει βγάλει χρήματα από την δουλειά της ως τραγουδίστρια, ενώ μίλησε και για το απίστευτο ποσό που της πρότειναν για να διαφημίσει μπισκότα.

“Δεν κυνήγησα ποτέ τα χρήματα. Βγαίνοντας από το παιχνίδι (Fame Story) είχα προτάσεις για δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Μου έδιναν μέχρι και 80.000 ευρώ για να διαφημίσω μπισκότα. Όμως δεν ήθελα να βγάλω χρήματα ως παίκτρια”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα