Ρέμος-Μπόζνιακ: Ο γάμος της χρονιάς – Η συγκινητική δημόσια εξομολόγηση του Αντώνη στην Υβόννη

Ρέμος-Μπόζνιακ: Ο γάμος της χρονιάς – Η συγκινητική δημόσια εξομολόγηση του Αντώνη στην Υβόννη

Ο "βαρκάρης" γαμπρός, οι κουμπάροι, οι selfies, οι εκλεκτοί celebrities καλεσμένοι και η παράνυφος κόρη του ζευγαριού. Όλα όσα έγιναν στον γάμο υπερπαραγωγή της χρονιάς.

Ο γάμος της χρονιάς μόλις έγινε. Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόζνιακ παντρέυτηκαν μετά από χρόνια σχέσης και την απόκτηση της μικρής τους κόρης που ανέλαβε χρέη παρανύφου.

Η τελετή έγινε στο κτήμα του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη με 350 καλεσμένους του ζευγαριού.

Κουμπάροι ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

Στις εκπλήξεις η παρουσία του Eros Ramazzotti με την γυναίκα του, ο οποίος αφιέρωσε και τραγούδια του στο ζευγάρι.

Μεταξύ των καλεσμένων βρέθηκαν ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρι Κασιδόκωστα, Μαρινέλλα, η Γλυκερία, η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη, η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο Χρήστος Δάντης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πάριος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Θέμης Γεωργαντάς και πολλοί ακόμα φίλοι του ζευγαριού.

Στη δεξίωση το μικρόφωνο το πήρε όπως ήταν αναμενόμενο ο ίδιος ο γαμπρός αλλά και οι εκλεκτοί του καλεσμένοι.

Κατά την είσοδο του ζευγαριού στο χώρο της δεξίωσης ακούστηκε το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου “Μέχρι το τέλος του κόσμου”.

“Απόψε το εγώ γίνεται εμείς. Από απόψε ξεκινάει η ζωή μας κι ελπίζω να είναι χαρούμενη και με δυσκολίες και με προβλήματα για να μας κάνει σοφότερους και πιο ανθεκτικούς. Σ’ ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μου, σ’ ευχαριστώ για ό,τι είσαι”, είπε ο Αντώνης Ρέμος στην Υβόννη πριν ανταλλάξουν ένα παθιασμένο φιλί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα