Ρενέ Στυλιαρά: Η “ποιήτρια του Instagram” γράφει βιβλίο για τη ζωή της Super Kikii

Ρενέ Στυλιαρά: Η “ποιήτρια του Instagram” γράφει βιβλίο για τη ζωή της Super Kikii
Ρενέ Στυλιαρά Glomex

Βιβλίο με τη ζωή της γνωστής κωμικού Super Kikii ετοιμάζει η Ρενέ Στυλιαρά. "Πήγαμε μαζί στη Χίο και όταν γύρισα, έδωσα ένα φιλί στη μητέρα μου και της είπα ότι τελικά μια χαρά ήταν τα παιδικά μου χρόνια", είπε.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης ήταν η γνωστή “ποιήτρια του Instagram”, Ρενέ Στυλιαρά, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο βιβλίο που γράφει για τη ζωή της Super Κική.

“Μου ‘χει φάει τη ζωή¨αυτή η κοπέλα”, είπε αστειευόμενη η καλεσμένη της εκπομπής αναφερόμενη στην κωμικό Super Κική.

“Γράφω ένα βιογραφικό βιβλίο για τη Super Κική. Πήγαμε μαζί στη Χίο και όταν γύρισα, έδωσα ένα φιλί στη μητέρα μου και της είπα ότι τελικά μια χαρά ήταν τα παιδικά μου χρόνια”.

Και συνεχίζει για τη Super Κική: “Προς τιμήν της έχει περάσει δύσκολα αλλά έχει παραμείνει στο ύψος της και όλα αυτά τα εκφράζει με υπερηφάνεια και χιούμορ. Όταν είδα τη συνέντευξή της στο The 2Night Show έκλαψα πάρα πολύ. Μιλήσαμε μετά μέσω Instagram και μου πρότεινε να γράψω την ιστορία της. Σίγουρα δεν θα είναι βιογραφία με την κλασική έννοια γιατί είναι και 28 χρονών η κοπέλα”.

Η Ρενέ Στυλιαρά αναφέρθηκε ακόμα στα χιλιάδες μηνύματα που λαμβάνει στο Instagram περιγράφοντας και την ιστορία μιας κοπέλας που της εξομολογήθηκε ότι είχε κάνει τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας.

Είναι ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει. Νιώθουν ότι είμαι φίλη τους. Μια κοπέλα από χωριό μου είχε στείλει ένα μήνυμα. Μου εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας γιατί είναι ομοφυλόφιλη και δεν το δέχονταν οι γονείς της. Επειδή ήταν πολύ λεπτή η θέση μου της είπα ότι αν θέλει να επικοινωνήσει είμαι εδώ, της έδωσα το τηλέφωνό μου, με κάλεσε, μιλήσαμε στο τηλέφωνο 1,5 ώρα. Ήταν μικρή 16 ετών. Της στέλνω εγώ ενίοτε μηνύματα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα