Rihanna: Δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της και τρελαίνει το TikTok – “Σου μοιάζει!”

Rihanna: Δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της και τρελαίνει το TikTok – “Σου μοιάζει!”
Rihanna AP Photo/John Carucci

Η Rihanna δημοσίευσε ένα αξιολάτρευτο βίντεο με τον επτά μηνών γιο της στο TikTok. Ενθουσιάστηκαν οι θαυμαστές της, οι οποίοι υποστηρίζουν πως μοιάζει πολύ στην τραγουδίστρια.

Φρενίτιδα προκάλεσε στο TikTok η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna, μετά από την ανάρτηση ενός βίντεο στο οποίο δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο A$AP Rocky, είχαν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το πρόσωπο του παιδιού τους, όλο αυτό το διάστημα.

Ωστόσο, η 34χρονη pop star αποφάσισε να συστήσει τον επτά μηνών γιο της στο κοινό και μοιράστηκε ένα αξιολάτρευτο βίντεο, που ξετρέλανε τους θαυμαστές της.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται ο μικρούλης να έχει ένα χαμογελαστό και πονηρό βλέμμα, ενώ σε άλλο σημείο βλέπει έξω από το παράθυρο και χασμουριέται.

Επίσης, το νυσταγμένο μωράκι, που κάθεται στο κάθισμα του αυτοκινήτου, προσπαθεί να πιάσει με τα μικρά χέρια του την κάμερα, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Τα ενθουσιώδη σχόλια των χιλιάδων θαυμαστών της τραγουδίστριας κάνουν λόγο για ένα αξιαγάπητο και γλυκό μωράκι, που της μοιάζει πάρα πολύ!

Δείτε το βίντεο της Rihanna στο TikTok

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα