Rihanna: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η τραγουδίστρια – Οι πρώτες φωτογραφίες

Rihanna: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η τραγουδίστρια – Οι πρώτες φωτογραφίες
Η Ριάνα Instagram

Μητέρα θα γίνει για πρώτη φορά η Rihanna, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά τους με τον διάσημο ράπερ A$AP Rocky.

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Rihanna , η οποία μετά από ένα διάστημα έντονης φημολογίας επιβεβαίωσε η ίδια την ευχάριστη είδηση.

Η 33χρονη super hot τραγουδίστρια και επιχειρηματίας και ο διάσημος ράπερ A$AP Rocky, όπως αναφέρει το PEOPLE, βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη και πραγματοποίησαν κοινή δημόσια εμφάνιση στο Χάρλεμ (γενέτειρα του ράπερ) με τη Rihanna να αποκαλύπτει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και να επιβεβαιώνει πως εκείνη και ο σύντροφός της σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Σε μια μάλιστα από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν και έκαναν αμέσως τον γύρο του διαδικτύου, ο ράπερ φιλάει τη μέλλουσα μανούλα και σύντροφό του στο μέτωπό της, καθώς οι δυο τους απολαμβάνουν μια βόλτα στους δρόμους του Χάρλεμ.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε επίσημα τον Νοέμβριο του 2020, ωστόσο μέχρι τότε οι δυο τους ήταν δυο καλοί φίλοι. Οι φήμες περί ειδυλλίου άρχισαν να πληθαίνουν όταν η “Riri” χώρισε με τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, τον δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel, τον Ιανουάριο του 2020. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους η Rihanna συνεργάστηκε με τον A$AP Rocky για την καμπάνια της εταιρείας των καλλυντικών Fenty Skin και έκτοτε το δίδυμο παραχώρησε πολλές συνεντεύξεις για την προώθηση της συνεργασίας. τους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μάλιστα στη βρετανική Vogue τον Μάρτιο του 2020 η Rihanna άνοιξε τα χαρτιά της και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τα …μελλοντικά σχέδιά της να αποκτήσει οικογένεια, καθώς όπως είχε δηλώσει “η ζωή είναι πολύ μικρή”.

“Ξέρω ότι θέλω να ζήσω διαφορετικά”, ήταν μια από τις δηλώσεις που είχε κάνει η τραγουδίστρια, σημειώνοντας μάλιστα πως μέσα στα επόμενα 10 χρόνια “βλέπει” τον εαυτό της να έχει τρία ή τέσσερα παιδιά, είτε έχει σύντροφο είτε όχι.

“Αισθάνομαι ότι η κοινωνία με κάνει να θέλω να νιώθω ότι κατάλαβα κάτι λάθος… Σε μειώνουν ως μητέρα αν δεν υπάρχει ο μπαμπάς στη ζωή των παιδιών σου. Το μόνο πράγμα όμως που μετράει είναι η ευτυχία. Αυτή είναι η μόνη υγιής σχέση ανάμεσα σε έναν γονιό και ένα παιδί. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί αληθινά. Η αγάπη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα