Rihanna: Η νέα της σειρά εσωρούχων “ανεβάζει τους παλμούς” και πάει το sexiness σε άλλο επίπεδο

Rihanna: Η νέα της σειρά εσωρούχων “ανεβάζει τους παλμούς” και πάει το sexiness σε άλλο επίπεδο
Rihanna Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Η Rihanna επαναπροσδιορίζει το sexy και με τη νέα της σειρά εσωρούχων Savage x Fenty γιορτάζει την αυτοπεποίθηση και τη συμπερίληψη. Το "καυτό" βίντεο της καμπάνιας.

Η νέα συλλογή εσωρούχων της Rihanna είναι πιο σέξι από ό,τι νομίζεις.

Πανικό προκάλεσε το βίντεο που μοιράστηκε η 34χρονη σταρ με τους 138 εκατ. ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram στο οποίο φαίνεται να ποζάρει με χορευτικές κινήσεις και λάγνο ύφος φορώντας και παρουσιάζοντας ένα από τα πιο σέξι κομμάτια της συλλογής εσωρούχων Savage x Fenty.

Και ενώ με μία πρώτη ματιά η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας φαίνεται να φορά απλά ένα μίνι φόρεμα που θυμίζει κορσέ, το οποίο έχει συνδυάσει με ψηλές κάλτσες, γάντια και τακούνια, αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό όταν γυρίζει την πλάτη της στην κάμερα για να αποκαλύψει πως ο κορσές είναι δεμένος από πάνω μέχρι κάτω με κορδέλα, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία.

Rihanna: Δείτε την εντυπωσιακή ανάρτησή της

Η Rihanna φαίνεται πως μετά τη γέννηση του γιου της έχει κάνει δυναμικό comeback, καθώς μετά από έξι χρόνια απουσίας από τη μουσική βιομηχανία, η μεγάλη σταρ της ποπ επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια πρόκειται να επιστρέψει με το νέο της single “Lift Me Up”, το οποίο θα αποτελεί το soundtrack της νέας ταινίας της Marvel, “Black Panther: Wakanda Forever”. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 28/10.’

Μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός της Marvel στο Twitter επιβεβαίωσε την είδηση μέσω μιας νέας ανάρτησης. Στην ανάρτηση φαίνεται αρχικά ο τίτλος της ταινίας, Wakanda Forever, ενώ στην συνέχεια αναδύεται το γράμμα R μαζί με μια ημερομηνία (28/10/2022).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα