Ρίτα Όρα: “Κατέψυξα τα ωάριά μου, είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ”

Ρίτα Όρα: “Κατέψυξα τα ωάριά μου, είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ”
Ρίτα Όρα Instagram / @ritaora

Η διάσημη τραγουδίστρια Ρίτα Όρα δήλωσε σε συνέντευξή της πως είναι πολύ χαρούμενη που έχει καταψύξει τα ωάριά της, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχεί πια για αυτό το θέμα. Τι είπε για τον αγαπημένο της.

Για δεύτερη φορά κατέψυξε τα ωάριά της η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Ρίτα Όρα, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση με τον κωμικό ηθοποιό Τάικα Γουάιτιτι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Independent, η ποπ τραγουδίστρια ανέφερε πως θέλει να κάνει μια μεγάλη οικογένεια στο μέλλον, γι’ αυτό και κατέψυξε τα ωάριά της αρχικά σε ηλικία 24 ετών, ενώ επανέλαβε τη διαδικασία στα 27 της.

Με αυτή την πράξη, η Ρίτα Όρα αισθάνεται λιγότερο άγχος για το πότε θα γίνει μητέρα, με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά:

“Νομίζω ότι εμείς οι γυναίκες πιέζουμε πολύ τους εαυτούς μας, γιατί νομίζουμε ότι είναι υποχρέωσή μας να φέρουμε στον κόσμο μία ζωή. Οπότε, δεν ήθελα να ανησυχώ άλλο γι’ αυτό και πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου”.

Μιλώντας για την σχέση της με τον Τάικα Γουάιτιτι, την οποία θέλει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο μπορεί, η Ρίτα Όρα δήλωσε σχετικά:

“Δεν περίμενα να βρω την αγάπη στην Αυστραλία, ούτε την έψαχνα. Θεωρώ ότι για να προστατεύσεις κάτι, για το οποίο νοιάζεσαι, πρέπει να έχεις μία αίσθηση της ιδιωτικότητας. Δε θα ήξερα τίποτα απ’ όλα αυτά, αν δεν περνούσα όσα έχω περάσει μέχρι σήμερα”.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα