Rose McGowan: Θέλουν να μου κλείσουν το στόμα για το σκάνδαλο Γουάινσταϊν

Rose McGowan: Θέλουν να μου κλείσουν το στόμα για το σκάνδαλο Γουάινσταϊν
Actress Rose McGowan speaks at the inaugural Women's Convention in Detroit, Friday, Oct. 27, 2017. McGowan recently went public with her allegation that film company co-founder Harvey Weinstein raped her. (AP Photo/Paul Sancya) AP Photo/Paul Sancya

Η πρώην πρωτανίστρια της δημοφιλούς σειράς "Μάγισσες" αφήνει να εννοηθεί ότι έχει δεχθεί απειλές μετά τις αποκαλύψεις της για το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων που συγκόνισε το Χόλιγουντ

Αντιμέτωπη με ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ναρκωτικών βρίσκεται η Αμερικανίδα ηθοποιός Ρόουζ Μακ Γκάουαν που ξεκίνησε το γαϊτανάκι των αποκαλύψεων για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Η υπόθεση ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου, ύστερα από αστυνομική έρευνα αντικειμένων που η ηθοποιός είχε ξεχάσει σε μια πτήση της United προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, στα πράγματά της ανιχνεύθηκαν ναρκωτικές ουσίες, με αποτέλεσμα το πρώτο ένταλμα εις βάρος της να εκδοθεί την 1η Φεβρουαρίου.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι έγιναν προσπάθειες επικοινωνίας με την ηθοποιό, ώστε να παρουσιαστεί σε δικαστήριο της Βιρτζίνια, ενώ το ένταλμα «αναβαθμίστηκε» σε εθνικού επιπέδου.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται όμως ενώ η ηθοποιός βρίσκεται στο επίκεντρο ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του Χόλιγουντ, αφού πρωτοστάτησε στις αποκαλύψεις για τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. Η Μακ Γκάουαν ήταν από τις πρώτες ηθοποιούς που τον κατηγόρησαν ανοιχτά  στο Twitter πως την είχε βιάσει.

Αν και παραδέχθηκε ότι παλαιότερα είχε προχωρήσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Γουάινσταϊν για να μη μιλήσει, αποκάλυψε ότι και πρόσφατα δέχθηκε πρόταση για αμοιβή 1 εκατ. δολαρίων από το περιβάλλον του μεγαλοπαραγωγού, προκειμένου να μη δώσει περαιτέρω διάσταση στο θέμα.

Η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις και αναρτήσεις της, αφήνει να εννοηθεί ότι επιχειρούν να της κλείσουν το στόμα, ενώ αναφορικά με το ένταλμα σύλληψης  εναντίον της έκανε λόγο για “μπούρδες”, διερωτώμενη: “Θέλουν να με κάνουν να σωπάσω;”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα