Σαρμπέλ: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του μετά τον θάνατο του πατέρα του

Σαρμπέλ: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του μετά τον θάνατο του πατέρα του

Ο Σαρμπέλ βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και προχώρησε σε μια συγκινητική και εκ βαθέων εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του, καθώς και για το σοβαρό πρόβλημα που έβαλε σε κίνδυνο την υγεία του.

Ο γνωστός τραγουδιστής Σαρμπέλ βρέθηκε για λίγο διάστημα στην Ελλάδα, καθώς εμφανίστηκε ως guest στο YFSF, και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον κάλεσε στην late night εκπομπή του “The 2Night Show”.

Ο καλλιτέχνης προχώρησε σε μια συγκινητική και εκ βαθέων εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του που τον συγκλόνισε, καθώς και για το σοβαρό πρόβλημα που έβαλε σε κίνδυνο την υγεία του.

Αναφέρθηκε και στις δύο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του Ελπίδα και στη μητέρα του, λέγοντας ότι τον έχουν τρελάνει και αποκάλυψε ότι από τότε που “έφυγε” ο πατέρας του, νιώθει ότι η μαμά του έχει γίνει παιδί του ίδιου.

Ο Σαρμπέλ εξήγησε τους λόγους που έφυγε από την Ελλάδα για το Λονδίνο, λέγοντας πως εκείνη την περίοδο ήταν άρρωστος ο πατέρας του και ήθελε να βρίσκεται κοντά στον ίδιο και στη μητέρα του.

Όταν εξομολογήθηκε πως ο πατέρας του πέθανε πριν από δύο χρόνια, βούρκωσε και δεν θέλησε να μιλήσει περισσότερο για το θέμα αυτό, ενώ ανέφερε πως “έφυγε” με πολύ άσχημο τρόπο.

Άνοιξε την καρδιά του και είπε πως του λείπει πολύ ο ίδιος και η παρέα του, καθώς έκαναν αστεία, τραγουδούσαν μαζί, γιατί ήταν και εκείνος μουσικός, ενώ τώρα έχει ρίξει όλη του την προσοχή του στην μητέρα του.

Όσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά τον θάνατο του πατέρα του, δήλωσε:

“Αυτό σου αφήνει σημάδι στην καρδιά. Σου μένει αυτό. Μετά πέρασα κι εγώ τα δικά μου τα ψυχολογικά, μετά αρρώστησα κι εγώ από το στρες και τη στεναχώρια. Ένα χρόνο μετά έβγαλα έναν όγκο στον λαιμό και πέρασα μια περιπέτεια με την υγεία μου. Έκανα επέμβαση και μου τον αφαίρεσαν, οι γιατροί μου είχαν απαγορεύσει να μιλήσω για ένα μήνα.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα