Scarlett Johansson: “Είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε κι άλλους θανάτους σαν της πριγκίπισσας Νταϊάνα”

Scarlett Johansson: “Είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε κι άλλους θανάτους σαν της πριγκίπισσας Νταϊάνα”
Scarlett Johansson APimages

Είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε κι άλλους θανάτους «σαν της πριγκίπισσας Νταϊάνα», προειδοποιεί η Scarlett Johansson, που πρόσφατα έγινε στόχος άγριας «καταδίωξης» από παπαράτσι, μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή του Jimmy Kimmel.

Η γνωστή σταρ του Χόλιγουντ, Scarlett Johansson, ανέφερε πως μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, στο Λος Άντζελες, πέντε αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια ακολούθησαν τον σοφέρ της παραβιάζοντας όλους τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας , ώστε οι φωτορεπόρτερ επιβάτες τους να μάθουν σε ποιο ξενοδοχείο διέμενε η ηθοποιός με την 4χρονη κόρη της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, οι οδηγοί όχι μόνο έκαναν επικίνδυνες προσπεράσεις, αλλά έφτασαν και στο σημείο να παραβιάσουν και φωτεινούς σηματοδότες.

Η ηθοποιός παραδέχεται ότι η εμπειρία αυτή την αναστάτωσε αρκετά. “Είναι θέμα χρόνου να τραυματιστεί θανάσιμα ένας ακόμα άνθρωπος, όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα”, αναφέρει.

Η Johansson μετά την άγρια καταδίωξη των παπαράτσι επισκέφτηκε το κοντινό αστυνομικό τμήμα για να αναφέρει το συμβάν, όμως τελικά αποφάσισε να μην ζητήσει την ποινική δίωξη των παπαράτσι.

Η ηθοποιός λέγεται πως βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και επέστρεψε στο σπίτι της όταν έφυγαν οι φωτογράφοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα