Σοφία Χατζηπαντελή: Πόσα χρήματα παίρνει η guest κριτής του GNTM – Ζαλίζουν τα ποσά

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόσα χρήματα παίρνει η guest κριτής του GNTM – Ζαλίζουν τα ποσά
Η Σοφία Χατζηπαντελή star / youtube

Αυτά είναι τα χρήματα που "βγάζει" σε ετήσια βάση η πολυσυζητημένη guest κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Σοφία Χατζηπαντελή αποτελεί -χωρίς αμφιβολία- ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Το μοντέλο, με μεγάλη καριέρα στις πασαρέλες του εξωτερικού, έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο “GNTM 5”.

Η κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά, τα φρύδια της και οι βιτριολικές ατάκες της, την τοποθετούν σχεδόν καθημερινά στα trends των κοινωνικών δικτυών.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το ξεκίνημα του ριάλιτι μοντέλων, η θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή δεν θα είναι μόνιμη. Το μοντέλο θα αποχωρήσει μετά το τέλος των οντισιόν και στη συνέχεια, θα υπάρξουν κάποια guest της.

Έτσι, λοιπόν, το απόλυτο icon του Twitter αποχωρεί προς το παρόν από το σόου μόδας, γεγονός που σίγουρα θα δυσαρεστήσει τους θαυμαστές της.

Σοφία Χατζηπαντελή: Οι ετήσιες απολαβές του μοντέλου

Πραγματικά ζαλίζουν τα χρηματικά ποσά που κερδίζει ετησίως η ιδιαίτερα αγαπητή guest κριτής του Next Top Model.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό” του ΑΝΤ1, οι απολαβές της Σόφιας Χατζηπαντελή είναι ισόποσες ή και μεγαλύτερες από εκείνες της Βίκυς Καγιά.

Αυτός είναι και ο λόγος, που σύμφωνα πάντα με το “Πρωινό”, η Χατζηπαντελή δεν θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του σόου στην επιτροπή.

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, οι οικονομικές απολαβές του μοντέλου είναι τόσο υψηλές, που δικαιολογούν το γεγονός ότι κάνει επιλεγμένες δουλειές.

«Κατέφτασε στην Αθήνα την στιγμή που στο εξωτερικό έβγαζε 1,5 εκατομμύριο λίρες τον χρόνο. Ήταν τα έσοδά της», ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής.

GNTM: Όσα θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο (03/10)

Ένα νέο επεισόδιο του GNTM 5 θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας (03/10) στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Στο trailer που κυκλοφόρησε, βλέπουμε τους κριτές να υποδέχονται νέες διαγωνιζόμενες, με πολλά όνειρα και πάθος. Μεταξύ αυτών μια νεαρή κοπέλα με λεύκη, αλλά και μία ακόμη, η οποία θα κερδίσει την καρδιά και τη Wildcard της Σοφίας Χατζηπαντελή.

GNTM: Το ID Catwalk και η απουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή

Στη συνέχεια, ακολουθεί το ID Catwalk, με τον ανταγωνισμό να είναι τεράστιος. Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν βρίσκεται πια στην κριτική επιτροπή.

Στο ID Catwalk, οι διαγωνιζόμενες καλούνται να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές επιλογές και την προσωπικότητά τους. Ποια μοντέλα θα εντυπωσιάσουν τους κριτές και ποια θα “χαντακωθούν” με το στυλ τους;

GNTM: Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου (03/10)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα