Σοφία Καρβέλα: Έχασε τις βαλίτσες της στο αεροδρόμιο – “Είμαι εκνευρισμένη και άδεια”

Σοφία Καρβέλα: Έχασε τις βαλίτσες της στο αεροδρόμιο – “Είμαι εκνευρισμένη και άδεια”
Σοφία Καρβέλα Instagram / @thesofiakarvela

Η Σοφία Καρβέλα γνωστοποίησε ότι έχασε όλες τις αποσκευές της στο αεροδρόμιο και μοιράστηκε τα δυσάρεστα συναισθήματά της από το συμβάν. Οι αναρτήσεις της στο Instagram.

Χάος επικρατεί φέτος στα αεροδρόμια, λόγω των κινήσεων που έκαναν οι αεροπορικές εταιρίες για να μειώσουν τη ζημιά που προκάλεσε ο Covid-19, με αποτέλεσμα οι δυσλειτουργίες στα ταξίδια να είναι πολλές.

Εκτός από τις καθυστερήσεις των πτήσεων, που είναι η κυριότερη, έχει μεγαλώσει ο αριθμός των βαλιτσών και αποσκευών που χάνονται, ένα φαινόμενο το οποίο είναι πολύ δυσάρεστο για το επιβατικό κοινό. Μάλιστα, το ακόμη πιο δυσάρεστο είναι πως οι χαμένες βαλίτσες καταλήγουν… προς πώληση.

Θύμα των παραπάνω δυσλειτουργιών “έπεσε” και η Σοφία Καρβέλα, η οποία ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της ακόλουθους με μια σειρά από Instagram stories για το γεγονός ότι έχασε τις βαλίτσες της.

Η κόρη των Άννας Βίσση και Νίκου Καρβέλα δήλωσε ιδιαίτερα εκνευρισμένη, αλλά και άδεια, περιγράφοντας τα δυσάρεστα συναισθήματά της και προσθέτοντας πως αυτή η εξέλιξη επηρεάζει αρνητικά την ψυχική της κατάσταση.

“Άλλο ένα θύμα χαμένων βαλιτσών. Νευριασμένη όσο τίποτα” ανέφερε, αρχικά, και συνέχισε: “Είμαι πολύ υλίστρια, οπότε αυτό είναι συντριπτικό για μένα”.

“Απλά δεν μπορώ να πάω σπίτι με χαμένες τις βαλίτσες μου. Νιώθω άδεια. Πάω να κάνω τα νύχια μου. Με τη μίζερη χειραποσκευή μου. Μετά θα πάω να κάνω γιόγκα. Το να γυρνάς σε ένα άδειο διαμέρισμα χωρίς βαλίτσες ή παιδιά θα είναι σίγουρα κακό για την ήδη περίεργη ψυχική μου κατάσταση αυτή τη στιγμή. Παρεμπιπτόντως τα παιδιά δεν χάθηκαν είναι σε διακοπές όσο εγώ δουλεύω. Απλά σας το λέω”, συμπλήρωσε σε άλλο story.

Τα insta stories της Σοφίας Καρβέλα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version