Σόμμερ: Κοιταζόμασταν στα μάτια με τον Μπραντ Πιτ και ήρθε και μου μίλησε

Σόμμερ: Κοιταζόμασταν στα μάτια με τον Μπραντ Πιτ και ήρθε και μου μίλησε

Τι είπε ο Αμερικανός σούπερ σταρ στον Έλληνα ηθοποιό. Οι δυο τους επρόκειτο να συνεργαστούν σε ένα project

Για την γνωριμία του με τον Μπραντ Πιτ μίλησε ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος αποκάλυψε, επίσης, ότι επρόκειτο να συνεργαστούν σε ένα project, το οποίο όμως "ναυάγησε".

Ερωτηθείς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά, για ποιο από τα μεγάλα ονόματα που έχει γνωρίσει στο Λος Άντζελες του άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: "Ως άνθρωπος, προσωπικότητα και αύρα, ο Μπραντ Πιτ. Ήταν να συνεργαστούμε μαζί σε ένα project, το οποίο τελικά δεν έγινε ποτέ. Βρεθήκαμε ένα βράδυ σε ένα πάρτι και περίμενα υπομονετικά μέχρι να μας συστήσουν. Κοιταζόμασταν στα μάτια και ήρθε να μου μιλήσει από μόνος του, λέγοντάς μου: «Εσύ είσαι αυτός ο Έλληνας που θα παίξουμε μαζί;». Είναι παιδαράς κι έχει εκτόπισμα μεγάλο".

Για το αν τον ενοχλούν κάποια καυστικά σχόλια που γίνονται για την διεθνή του καριέρα, ο Σόμμερ τόνισε: "Όχι, καθόλου. Ενοχλούμαι, όμως, για τους συναδέλφους που κάνουν μια προσπάθεια στο εξωτερικό και γράφουν διάφορα γι’ αυτούς. Πολλοί ήταν οι Έλληνες ηθοποιοί που τα παράτησαν στο Λος Άντζελες με τον φόβο μήπως τους κράξουν τα μέσα στη χώρα μας. Αν, δηλαδή, η Όπρα έκανε πρόταση σε έναν Έλληνα δημοσιογράφο να πάει στην Αμερική και να δουλέψει μαζί της, δεν θα το έκανε; Θα το έκανε τρέχοντας. Με την ίδια ακριβώς λογική το κάνουν, λοιπόν, και οι ηθοποιοί μας. Το θέμα είναι ποιος έχει τα κότσια να το παλέψει στο εξωτερικό".

SHARE: