Σούπερ Κική: Καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 30 χούλιγκαν

Σούπερ Κική: Καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 30 χούλιγκαν
Η Σούπερ Κική Instagram / @Super_kikii

Η Σούπερ Κική αποκάλυψε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από παρέα 30 ατόμων μαζί με μια φίλη της. Η περιγραφή της και οι λόγοι που δέχτηκαν επίθεση.

Μια καταγγελία για ξυλοδαρμό από παρέα 30 ατόμων για οπαδικούς λόγους, έκανε η δημοφιλής κωμικός Κική Λιτσάκη (γνωστή στο Instagram ως Super Kikii) μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Σούπερ Κική ανήρτησε μια σειρά από insta stories στα οποία αποκαλύπτει πως η ίδια και η φίλη της, Φαίη, δέχτηκαν επίθεση από 30 αγόρια, τα οποία τις χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο τους το σώμα.

“Φάγαμε ξύλο από 30 αγόρια, εγώ και η φίλη μου η Φαίη. Μπουνιές, κλωτσιές στα στομάχια, στο στόμα κλπ. Ο λόγος ήταν οπαδικός ξεκάθαρα. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με ομάδες, αλλά είχα πριν από 11 χρόνια. Είχα βγει πριν από χρόνια με τη μπλούζα του Παναθηναϊκού και με γυρισμένη πλάτη στη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη και όταν έγινε η σύνδεση με τη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όλοι κατάλαβαν ποια ήταν εκείνη η κοπέλα”, δήλωσε η Σούπερ Κική.

“Η αλήθεια είναι ότι κάνω αυτά τα stories γιατί είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη και σοκαρισμένη. Περιμέναμε ότι υπάρχουν κάποιοι που χτυπάνε κοπέλες. Αλλά δεν περίμενα ότι υπάρχουν άνθρωποι με τόσο γερό στομάχι, που να τραβάνε βίντεο, να κοιτάνε και να μη βοηθάνε. Δεν γίνεται να βλέπεις στον δρόμο να βαράνε είτε άνθρωπο είτε ζώο και να μην βοηθάς. Είσαι το ίδιο με αυτόν που βαράει”, συμπλήρωσε η Σούπερ Κική.

Η γνωστή κωμικός ανέφερε πως χτύπησαν πολύ και τη φίλη της, Φαίη, η οποία δεν είχε καμία σχέση με τις ομάδες, ενώ βούρκωσε αναφέροντας πως στην ουσία μπήκε στη μέση για την προστατεύσει.

Υπενθυμίζεται ότι η Κική Λιτσάκη είχε εμφανιστεί χωρίς πρόσωπο και ονοματεπώνυμο στη σειρά συνεντεύξεων “Πρωταγωνιστές” του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη, στη θεματική που αφορούσε τις συμμορίες. Το αφιέρωμα είχε τίτλο “Ένα νησί, μια συμμορία, μια φυλακή, ένα μεγάλο μυστικό”.

Η Σούπερ Κική, η οποία ανήκει στην ομάδα κωμικών της εκπομπής “The 2night show”, έδωσε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το 2020, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έχει περάσει και για την ενδοοικογενειακή βία που έχει δεχθεί τόσο εκείνη, όσο και η μητέρα της από το πατέρα της, για την απεξάρτησή της από τα ναρκωτικά και για το διάστημα που πέρασε στη φυλακή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα