Σπαλιάρα ‘γατάκι’. Λίστα με άνδρες που ξεπερνούν τις σεξουαλικές του επιδόσεις

default image

Φιντέλ Κάστρο, Μάο Τσε Τουνγκ και άλλοι που σύμφωνα με τον Π. Κωστόπουλο κάνουν την επίδοση Σπαλιάρα να μοιάζει με επίδοση σε τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα σεξ

Καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Γιάννης Σπαλιάρας και φυσικά η συζήτηση ξεκίνησε και τελείωσε γύρω από την περίφημη πλέον δήλωσή του πως έχει συνευρεθεί σεξουαλικά με 4000 γυναίκες. Το μοντέλο και ηθοποιός δήλωσε πως προσπαθεί να καθησυχάσει την τωρινή του σύντροφο μετά τη δήλωση, παραδέχτηκε πως αν συναντούσε μια γυναίκα που του δήλωνε κάτι παρόμοιο – ό, τι δηλαδή έχει συνευρεθεί με εκατοντάδες άνδρες – ίσως να τη χώριζε και υπολογίζει πως έχει “κατορθώσει” (!!) να παραμείνει πιστός για τρεις με τέσσερις μήνες.

Ο Κάστρο, ο Μάο και οι άλλοι μεγάλοι εραστές

Με το “καλησπέρα”, ο Πέτρος Κωστόπουλος παρέθεσε μια λίστα με ανανγωρίσιμους άνδρες, που όπως είπε έχουν συνευρεθεί με περισσότερες γυναίκες από εκείνες που έχει δηλώσει ο Γιάννης Σπαλιάρας. Τζακ Νίκολσον (2000), Τσάρλι Σιν (5000), Τζον Σιμενόν (12.000), Wilt Chamberlain παίκτης του NBA (20.000), αλλά και O Φιντέλ Κάστρο (35.000) και Γουόρεν Μπίτι (12.500).

“Το έχω ακούσει για τον Κάστρο. Ε, τόσα χρόνια πρόεδρος” ήταν το σχόλιο, μεταξύ άλλων, του Σπαλιάρα, ο οποίος συμπλήρωσε ακούγοντας τους αριθμούς: “Άρα έχουμε πολλή δουλειά”.

Δεν θα μου άρεσε η γυναίκα να έχει πάει με πολλούς άνδρες

Αν και ο ίδιος έχει δηλώσει το αστρονομικό ποσό ερωτικών συντρόφων, εξηγεί πως δεν θα του άρεσε η σύντροφός του να του ανακοινώσει κάτι παρόμοιο. “Δεν θα μου άρεσε, δεν ξέρω πως θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Ίσως να χώριζα”.

Εκείνο που είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον, είναι πως ο Γιάννης Σπαλιάρας έκανε την περιβόητη δήλωση ενώ βρισκόταν ήδη σε μια σχέση, κάτι που προκάλεσε φυσικά έντονη ανησυχία στη σύντροφό του. “Είμαι σε σχέση εδώ και ένα χρόνο, είμαι καλά. Προσπαθώ να την κάνω να αισθάνεται καλά μαζί μου μετά από όλα αυτά που έγιναν με τη δήλωση”.

Ρεκόρ… βαρεμάρας και εθισμού

Σε ερώτηση πάντως του παρουσιαστή, ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε πως δεν μπορούσε να παραμείνει πιστός για πολύ καιρό. “Έχω υπάρξει πιστός έως και τρεις-τέσσερις μήνες. Βαριέμαι εύκολα” δήλωσε, πράγμα που ίσως σημαίνει ότι ανακηρύχτηκε πρωταθλητής στην “ξεπέτα” από βαρεμάρα. Από την άλλη, ο ηθοποιός εξήγησε πως για ένα διάστημα ενδέχεται να είχε εθιστεί στο… άθλημα. “Είχα εθιστεί σε αυτό σε κάποιο βαθμό, στο εφήμερο, γρήγορο, καθημερινό σεξ”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης πάντως, ο Σπαλιάρας εξήγησε με καμάρι πως έχει συνευρεθεί ακόμη και με τρεις διαφορετικές γυναίκες την ημέρα, το οποίο είναι και το… ρεκόρ ημέρας του. “Μέχρι τρεις σε μια μέρα. Τα καλοκαίρια έπεφτε λίγο παραπάνω δουλίτσα…”. Παρόλα αυτά, ο Σπαλιάρας τόνισε πως δεν θεωρεί ότι έχει κάποιο ρεκόρ, ούτε είναι ο Έλληνας εραστής και θεωρεί ότι υπάρχουν άλλοι Έλληνες που έχουν πάει με περισσότερες.

Μου ήρθαν μηνύματα για… σεξ

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αναρωτήθηκε τέλος, πως αντέδρασαν οι γυναίκες μετά τη δήλωση. Απομακρύνθηκαν ή… πλησίασαν. Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραδέχτηκε πως υπήρξαν έντονες αρνητικές αντιδράσεις, αλλά από την άλλη δέχτηκε και προσκλήσεις ερωτικού ενδιαφέροντος. “Μου ήρθαν μηνύματα, είμαστε τρεις κοπέλες στο Παγκράτι, έλα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα