Σπύρος Μπιμπίλας: “Ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικός”

Σπύρος Μπιμπίλας: “Ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικός”
Σπύρος Μπιμπίλας GLOMEX

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί από δημοσιογράφους, άσκησε σκληρή κριτική στον Πέτρο Φιλιππίδη και αποκάλυψε το απωθημένο του σημειώνοντας πως "Είμαι σίγουρος... δεν είμαστε μονογαμικοί".

“Ήταν ένας άνθρωπος που του εμπιστευόμουν πράγματα”, δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη. “Πολλές φορές είχα επιστήσει την προσοχή ότι συμβαίνουν πράγματα περίεργα αλλά επειδή ήταν εκρηκτικός ο χαρακτήρας του το θεωρούσαμε φυσιολογικό. Γι’ αυτά που του συμβαίνουν σήμερα θεωρώ ότι καλώς συμβαίνουν.

Τα κορίτσια που τον έχουν κατηγορήσει είναι επίσης άνθρωποι της ζωής μου. Νιώθω τεράστια θλίψη γι’ αυτόν τον άνθρωπο που αυτοκαταστράφηκε. Μη προσέχοντας, μη βάζοντας αρχές στη ζωή του. Δεν έλεγξε την εξουσία που είχε στα χέρια του. Και γι’ αυτό τώρα τιμωρείται. Πιστεύω ότι κανείς δεν έχει λόγο να πει τίποτα για το παιδί του που βγαίνει τώρα στο επάγγελμα και είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός” υπογράμμισε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών καλεσμένος στην εκπομπή Απλές Κουβέντες.

“Έχω φάει μπούλινγκ από δημοσιογράφους. Για τον τρόπο σκέψης μου, για παραποιήσεις λεγομένων μου, για τον τρόπο που ντυνόμουν. Το στυλ μου είχε γίνει αντικείμενο κοροϊδίας από δημοσιογράφους που μου έλεγαν πόσο με λάτρευαν. Μερικά τέτοια γεγονότα με κάνουν να γελάω”.

Όσον αφορά τα απωθημένα του ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: “Ένα σύμφωνο συμβίωσης”.

“Έχω κάνει πολύ ωραίες σχέσεις στη ζωή μου. Αλλά θέλω πριν φύγω από τη ζωή να κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης.  Είμαι υπέρ των σχέσεων να κρατάνε όσο διαρκεί η έλξη και η αγάπη γιατί μετά μένει μια αγάπη άλλου τύπου. Το ότι μένουν δεσμευμένοι οι άνθρωποι από την κοινωνία το θεωρώ λάθος. Είμαι πλέον σίγουρος ότι ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικός θέλει να αλλάζει. Αυτοί που μένουν με το ζόρι μαζί, μέχρι το τέλος της ζωής τους για τις συνθήκες είναι λάθος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα