Σπύρος Παπαδόπουλος: Ετοιμάζει εορταστικό “Στην υγειά μας” – “Δεν μου λείπει η εκπομπή”

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ετοιμάζει εορταστικό “Στην υγειά μας” – “Δεν μου λείπει η εκπομπή”
Σπύρος Παπαδόπουλος GLOMEX

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως ετοιμάζει με την ΕΡΤ ένα μεγάλο εορταστικό γλέντι σαν το "Στην υγειά μας". Τι απαντά σε όσους τον ρωτάνε πότε θα επιστρέψει η εκπομπή.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Δύο στη 1” βρέθηκε την Κυριακή (20/11) ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος επιβεβαίωσε, μεταξύ άλλων, ότι ετοιμάζει μία εορταστική εκπομπή σαν το “Στην υγειά μας” στην ΕΡΤ.

Είπαμε με την ΕΡΤ να κάνουμε ένα μεγάλο γλέντι σαν το “Στην υγειά μας” για τις γιορτές. Για μένα θα είναι λίγο σαν αποχαιρετιστήριο γιατί κόπηκαν λίγο απότομα τα πράγματα. Στον κόσμο λείπει πολύ η εκπομπή, μου το λένε στον δρόμο, με ρωτάνε πότε θα ξαναγίνει, “ποτέ” τους απαντώ”, είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Σχολιάζοντας το γιατί απαντά τόσο απόλυτα σε σχέση με την εκπομπή, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: Έκλεισε ένας κύκλος πολύ ωραία, εγώ τώρα απολαμβάνω την υποκριτική. Δεν μου λείπει η εκπομπή γιατί έχω “φυλακίσει” μέσα σπουδαίες στιγμές. Δυσάρεστες όχι, δεν κρατάω τέτοια, δεν με ενδιαφέρουν. Γενικά, δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λέει ο κόσμος. Υπάρχουν πέντε άνθρωποι που μετράω τη γνώμη τους, από εκεί και πέρα δεν πάει να λένε… Θα είναι προίκα μου για πάντα”.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα