Σταύρος Σβήγκος: “Πέρασα ανδρολοχεία – Είχα συμπτώματα στην εγκυμοσύνη της συζύγου μου”

Σταύρος Σβήγκος: “Πέρασα ανδρολοχεία – Είχα συμπτώματα στην εγκυμοσύνη της συζύγου μου”
Σταύρος Σβήγκος Glomex

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πατρότητα και τον γιο του, ενώ αποκάλυψε πως όταν η πρώην σύντροφός του ήταν έγκυος, είχε περάσει ανδρολοχεία. Τα συμπτώματα που είχε.

Καλεσμένος στην εκπομπή “After Dark” στο OPEN βρέθηκε την Κυριακή (11/12) ο Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος μίλησε τόσο για το επάγγελμα του ηθοποιού, όσο και τον γιο του, που είναι 4 χρονών.

Αναφερόμενος στο παιδί του, ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε την μεγάλη αγάπη που του έχει και μίλησε για την πατρότητα, λέγοντας: Νιώθεις ένα συναίσθημα που δεν έχεις ξαναζήσει και δεν ξέρεις πώς να το πεις, τι είναι αυτό. Σε αλλάζει, σε κάνει πολύ καλύτερο άνθρωποι. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι άφησε μία παράσταση στην οποία θα έπαιζε, προκειμένου να είναι κοντά του. “Είναι ένα πράγμα που δεν θα άφηνα ποτέ, γιατί παθαίνω κατάθλιψη όταν δεν έχω θέατρο. Αλλά αποφάσισα ότι πρέπει να το κάνω, γιατί το έχω ανάγκη κι εγώ κι αυτός”.

Ο Σταύρος Σβήγκος αναφέρθηκε, επίσης, στην εγκυμοσύνη της πρώην συντρόφου του, αποκαλύπτοντας πως είχε περάσει ανδρολοχεία. “Είχα περάσει ανδρολοχεία την περίοδο της εγκυμοσύνης της πρώην συζύγου μου. Στην ανδρολοχεία έχεις κάποια συμπτώματα όπως πρήξιμο στην κοιλιά, ναυτία, μπορείς να τα πάθεις όλα. Εγώ όμως είχα κάποια, έτσι, λίγα. Μετά το είχα και σαν δικαιολογία για να τρώω ότι γουστάρω! Έτρωγα τον π@το μου και έλεγα “ωχ πρήστηκα, μάλλον από την ανδρολοχεία είναι” ενώ είχα φάει ένα τραπέζι ολόκληρο”, είπε.

Είσαι πολύ κοντά στην σύντροφο σου και αρχίζεις να νιώθεις ό,τι νιώθει και αυτή, χωρίς όμως να το επιλέγεις. Έρχεται. Είναι όπως αν κλειστούμε αυτή τη στιγμή οι τρεις μας σε ένα δωμάτιο για εννιά μήνες, θα επηρεαστούν οι συμπεριφορές μας και θα βιώνουμε πράγματα κοινά. Οπότε όλο αυτό ψυχολογικά και υποσυνείδητα αρχίζει να σου κάνει διάφορα παιχνίδια. Εγώ ήμουν πολύ κοντά στην Ελένη, οπότε άρχισα και εγώ να έχω τέτοια πράγματα. Η Ελένη μού το είπε ουσιαστικά”, συμπλήρωσε ο ηθοποιός της σειράς “Έρωτας φυγάς”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα