Στέλιος Διονυσίου: Ήθελα να πάω στο νοσοκομείο και δεν με άφηναν, δεν χτύπησα αστυνομικό

Στέλιος Διονυσίου: Ήθελα να πάω στο νοσοκομείο και δεν με άφηναν, δεν χτύπησα αστυνομικό

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του Στέλιου Διονυσίου που παραβίασε τα μέτρα της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας και τραυμάτισε ελαφρά τροχονόμο

Ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Τρίτης έκοψε την κορδέλα της Αστυνομίας -όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ- διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς και στην προσπάθειά του να περάσει με το αυτοκίνητο, χτύπησε με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου στο χέρι έναν τροχονόμο.

Μετά την παραβίαση των μέτρων της Τροχαίας για την έλευση Νίμιτς, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων. Η αρχική προσαγωγή έγινε σύλληψη και αργά το βράδυ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απείθεια, εξύβριση και πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα στην Ευελπίδων για να απολογηθεί. Ο δε αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών κατέθεσε, μάλιστα, μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή.

Ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως αισθάνθηκε αδιαθεσία και προσπαθούσε να φτάσει στο νοσοκομείο, όμως οι αστυνομικοί που ήταν στο σημείο, έχοντας κλείσει τον δρόμο για λόγους ασφαλείας, δεν τον άφηναν να περάσει. Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν τραυμάτισε κανένα αστυνομικό, ούτε έκοψε την κορδέλα της αστυνομίας, όπως αναφέρουν οι αρχές. Σημειώνεται ότι ο Στέλιος Διονυσίου πέρασε τη νύχτα στο τμήμα.

Ακούστε τι δήλωσε στις κάμερες:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα