Ο Στίβι Γουόντερ θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού

Ο Στίβι Γουόντερ θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού
Στίβι Γουόντερ Willy Sanjuan/Invision/AP

Ο Αμερικανός μουσικός και ακτιβιστής, δήλωσε σε συναυλία του το Σάββατο πως θα κάνει ένα διάλειμμα από τα μουσικά δρώμενα καθώς θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση νεφρού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο θρυλικός τραγουδιστής-τραγουδοποιός Στίβι Γουόντερ προέβη σε μια δυσάρεστη, αλλά αισιόδοξη συνάμα, ανακοίνωση κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του στο Λονδίνο το Σάββατο.

Ο Αμερικανός μουσικός και ακτιβιστής, δήλωσε πως θα κάνει ένα διάλειμμα από τα μουσικά δρώμενα καθώς θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση νεφρού.

“Λοιπόν, το τι θα συμβεί έχει ως εξής: Θα κάνω εγχείριση, θα κάνω μεταμόσχευση νεφρού τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Είμαι καλά, είμαι καλά, είμαι καλά. Έχω δότη και είναι όλα καλά. Θέλω να ξέρετε ότι ήρθα εδώ για να σας δώσω την αγάπη μου και να σας ευχαριστήσω για τη δική σας αγάπη. Δεν πρόκειται να ακούσετε φήμες για το οτιδήποτε, γιατί σας είπα εγώ ο ίδιος τι συμβαίνει. Είμαι καλά. Εντάξει;”.

Το κοινό που βρισκόταν στη συναυλία ξέσπασε σε θερμά χειροκροτήματα μετά από την εξομολόγησή του, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που του έστειλαν ευχές μέσω των social media.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα