Survivor 4: Καλλίδης και Ταβλαδάκης συναντήθηκαν εκτός παιχνιδιού

Survivor 4: Καλλίδης και Ταβλαδάκης συναντήθηκαν εκτός παιχνιδιού
Ο Πάνος Καλλίδης Instagram / @panoskalidis

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης και ο Πάνος Καλλίδης από το "Survivor 4" συναντήθηκαν και μοιράστηκαν ένα κανταΐφι. Η δημοσίευση στο Instagram.

Καλές σχέσεις διατήρησαν και μετά το “Survivor 4” οι Πάνος Καλλίδης και Γιώργος Ταβλαδάκης, που συνυπήρξαν για αρκετό διάστημα στην Μπλε Ομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έως ότου αποχώρησαν και οι δύο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Πάνος Καλλίδης αποχώρησε οικειοθελώς από το “Survivor 4”, καθώς αισθανόταν πως δεν μπορεί να προσφέρει κάτι άλλο στην ομάδα του και πως δεν του κάνει καλό το να συνεχίσει να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Από την άλλη, ο Γιώργος Ταβλαδάκης, ο οποίος αποτελούσε μία από τις πρόσφατες προσθήκες στο παιχνίδι, αποχώρησε λίγες μέρες πριν από τον γνωστό τραγουδιστή, όταν τον υπέδειξε ως υποψήφιος η Άννα Μαρία που είχε ατομική ασυλία.

Οι δυο τους, που γνωρίζονταν και πριν το “Survivor 4”, βρέθηκαν ξανά μετά τη μοναδική εμπειρία που έζησαν και μοιράστηκαν ένα κανταΐφι, με τον Γιώργο Ταβλαδάκη να αναρτά σχετική φωτογραφία στο Instagram και να γράφει: Ποιος έφαγε πρώτος το κανταΐφι;”.

Δείτε τη δημοσίευσή του στο Instagram:

Γιώργος Ταβλαδάκης και Πάνος Καλλίδης Instagram / @gio_tavladakis


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα