Survivor: Ο μάνατζερ ράγκμπι σε στιγμές yolo με Μελέτη και Κολυδά

Survivor: Ο μάνατζερ ράγκμπι σε στιγμές yolo με Μελέτη και Κολυδά

Ο Πάνος των Μαχητών σε τρελά κέφια με Ειρήνη και Ελεονόρα Μελέτη, μοιράζεται selfie με τους θαυμαστές του από τον Άγιο Δομίνικο

Μπορεί οι τηλεθεατές του Survivor να βιώσουν μια μικρή στέρηση ως την ερχόμενη Τρίτη που θα προβληθεί το νέο επεισόδιο και με τις πληροφορίες που θέλουν την Ειρήνη Παπαδοπούλου να αποχωρεί, να πέφτουν βροχή, ωστόσο κάποιοι αποχωρήσαντες περνούν “ζωή και κότα”.

Ο λόγος για τον Πάνο τον μάνατζερ που παραμένει στον Άγιο Δομίνικο και απολαμβάνει τον ήλιο και τις παραλίες με καλή παρέα. Εδώ και κάποιες μέρες είχαμε δει φωτογραφίες του με την συμπαίκτρια του Ειρήνη, η οποία και επέλεξε να αποχωρήσει μετά το ατύχημα. Τώρα όμως, η παρέα μεγάλωσε καθώς στο νησί κατέφθασε η Ελεονόρα Μελέτη.

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, η Ελεονόρα έχει συμφωνήσει με το σταθμό για μια καθημερινή εκπομπή που θα σχολιάζει το παιχνίδι επιβίωσης. Ο ΣΚΑΙ λοιπόν αποφάσισε να στείλει την παρουσιάστρια στο νησί, προκειμένου να ξεκινήσει την πρώτη της εκπομπή από εκεί. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής “#Survivor” θα προβληθεί την Κυριακή του Πάσχα στις 21.00.


Σε αυτή, η Μελέτη θα μιλήσει με τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει και μέχρι χθες παρέμεναν στον Άγιο Δομίνικο, όπως την Ειρήνη και τον Πάνο από τους Μαχητές, ίσως και τον Στέλιο Χανταμπάκη, αλλά και τον τραυματία Μάριο. Η ίδια το μόνο που σημείωσε στο twitter είναι πως έδειξε στον Πάνο τα μηνύματα αποδοκιμασίας και όσα του είχε σύρει όλο αυτό το διάστημα και εκείνος απάντησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα