Σβήγκος: Είμαι ακόμη στα δικαστήρια για το 'Κάτω Παρτάλι'

Σβήγκος: Είμαι ακόμη στα δικαστήρια για το 'Κάτω Παρτάλι'

Ο ηθοποιός μιλά στο TV Έθνος για την σειρά φαινόμενο του MEGA που σταμάτησε άδοξα λόγω οικονομικών δυσκολιών. Η δικαστική διαμάχη με την εταιρία παραγωγής για τα δεδουλευμένα της δεύτερης σεζόν

Ο Σταύρος Σβήγκος πρωταγωνιστεί σε μια από τις λίγες και επιτυχημένες κωμικές σειρές της φετινής σεζόν. Από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, η σειρά "Κάτι Χωρισμένα Παληκάρια" έφερε ένα δροσερό αεράκι στην κατά τα άλλα φτωχή σε μυθοπλασία τηλεοπτική σεζόν. Ο ηθοποιός μίλησε στη Δέσποινα Δημά και το TV Έθνος για το "Κάτω Παρτάλι" από το οποίο έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό.

Όπως είπε "ο κόσμος που σε βλέπει στην τηλεόραση νιώθει πιο οικεία με εσένα, οπότε θα έρθει στο θέατρο πιο άνετα" σχολιάζοντας το κατά πόσο έχει εξαργυρώσει την την επιτυχία από την κωμική σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου. Όπως συμπλήρωσε όμως στην πραγματικότητα δεν έχει εξαργυρώσει τίποτα. "Είμαι ακόμη στα δικαστήρια με την εταιρία παραγωγής για τη δεύτερη χρονιά" σχολιάζει και προσθέτει: "Δεν ξέρω πως εξαργυρώνεται μια επιτυχία και τι κόστος έχει μια αποτυχία. Ποτέ δεν το είδα έτσι, ούτε είναι κάτι που με αφορά, γιατί δεν θα ήθελα να μπολιάσω τον εαυτό μου με το " κάνω εντύπωση και είμαι πετυχημένος"" προσθέτει ο ηθοποιός.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο TV Έθνος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

22 χρόνια Ντόλτσε Βίτα: Τι σχέση είχε η Ντένη Μαρκορά με τη Χριστίνα Μαρκάτου;

Τουμασάτου και Αθανασίου χάνουν τη γη κάτω απ' τα πόδια τους

Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια: Ο Μ. Αθανασίου χωρίζει (ξανά) από την Μ. Σολωμού

SHARE: