Η συγκινητική ανάρτηση της Iman για την επέτειο θανάτου του Ντέιβιντ Μπόουι

Η συγκινητική ανάρτηση της Iman για την επέτειο θανάτου του Ντέιβιντ Μπόουι

Με αφορμή την τωρινή επέτειο του θανάτου του, η Iman ανέβασε μία μέρα πριν μια πολύ τρυφερή και συγκινητική φωτογραφία τους, όπου εκείνη χαμογελά και ο Bowie την χαϊδεύει στο πρόσωπο.

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του θρύλου της μουσικής David Bowie, που θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας όσα χρόνια κι αν περάσουν και ο οποίος άφησε πίσω του μια τεράστια μουσική, και όχι μόνο, παρακαταθήκη. 

Ο David Bowie γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου και πέθανε τον ίδιο μήνα, στις 10 Ιανουαρίου του 2016, μόλις δύο μέρες μετά από τα γενέθλιά του. Ήταν 69 χρονών και έδινε μια πολύ δύσκολη 18μηνη μάχη με τον καρκίνο.

Η Iman, το μοντέλο από τη Σομαλία και σύζυγος του David Bowie, δείχνει να τον θυμάται και να τον νοσταλγεί με μεγάλη αγάπη, προσπαθώντας να ξεπεράσει την απώλειά του όλο αυτό το διάστημα.

Σε κάθε ευκαιρία, πάντως, ανεβάζει φωτογραφίες του ίδιου ή και των δυο τους στα social media, λαμβάνοντας κάθε φορά εκατοντάδες σχόλια αγάπης και μηνύματα από τους φαν του.

Με αφορμή την τωρινή επέτειο του θανάτου του, η Iman ανέβασε μία μέρα πριν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή και συγκινητική φωτογραφία τους, όπου εκείνη χαμογελά και ο Bowie  την χαϊδεύει στο πρόσωπο.

Στη λεζάντα έγραψε κάτι λιτό και αληθινό:  “Αιώνια μνήμη, αιώνια αγάπη”. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα