Τάκης Ζαχαράτος: Η ιστορία με τον Γιώργο Μαρίνο που έδιωξε θεατή για ομοφοβικό σχόλιο

Τάκης Ζαχαράτος: Η ιστορία με τον Γιώργο Μαρίνο που έδιωξε θεατή για ομοφοβικό σχόλιο
Ο Τάκης Ζαχαράτος youtube

Με συγκίνηση μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο ο Τάκης Ζαχαράτος στο 2night Show της Τρίτης. "Θα ήθελα να κάνω ένα αφιέρωμα σε εκείνον".

Καλεσμένος στο “2night Show” της Τρίτης ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος μίλησε με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για τον Γιώργο Μαρίνο, τονίζοντας πόσο πολύ τον στήριξε επαγγελματικά, ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει ένα αφιέρωμα στον ίδιο.

Μάλιστα, χαρακτήρισε “ηρωική” την κίνηση του Γιώργου Μαρίνου να πει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος, “ειδικά τότε”, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό κατά το οποίο έδιωξε θεατή μετά από ομοφοβικό σχόλιο.

Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Μαρίνο και να μιλήσω για όλη την ιστορία του. Ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που βγήκε δημόσια και είπε «είμαι ομοφυλόφιλος». Κι αυτό έγινε γιατί, ενώ το κοινό του ήταν εξαιρετικό κι είχε ένα απίστευτο ήθος, ταυτόχρονα είχε κάτι αρκετά ποιοτικό κι ευλογημένο από τον Θεό να κρατά μια ισορροπία. Σπάνια υπάρχουν τέτοιοι καλλιτέχνες που από το κλάμα σε πάνε στο δάκρυ κι από το δάκρυ στην χαρά. Και το έκανε με έναν μαγικό τρόπο όπως δεν θα το ξανακάνει ποτέ κανείς”, είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος και συμπλήρωσε:

Κάποιος τον χλεύαζε από κάτω γιατί έκανε τα δικά του, που τότε ήταν πολύ προχωρημένο όλο αυτό. Εκείνη την ώρα του βγαίνει το πειραιώτικο, αλλάζει όλο το στυλ και λέει «ο κύριος παρακαλώ είναι κερασμένος από εμένα, να βγει έξω». Αναγκάστηκε ο άνθρωπος, για να μην έχει αυτές τις συμπεριφορές, να βγει δημόσια και να πει κύριοι εγώ είμαι ομοφυλόφιλος. Όποιος δεν θέλει, να μην ξαναμπεί στο μαγαζί. Τη θεωρώ ηρωική πράξη για τότε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version