Ταμίλα Κουλίεβα: Άργησε πολύ το “μπράβο” της μητέρας μου

Ταμίλα Κουλίεβα: Άργησε πολύ το “μπράβο” της μητέρας μου

Για την συγκινητική στιγμή που η μητέρα της Ταμίλα Κουλίεβα κατάλαβε ποια είναι και τι έχει καταφέρει, μίλησε η ηθοποιός.

Καλεσμένοι στην εκπομπή στο “Σημείο Συνάντησης” της ΕΡΤ  ήταν το βράδυ της Δευτέρας 13/7 η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Γρηγόρης Βαλτινός, οι οποίοι μίλησαν για την υποκριτική αλλά και πολύ προσωπικές πτυχές της ζωής τους, όπως η οικογένεια.

Σε κάποιο σημείο της συζήτησής τους, ο Γρηγόρης Βαλτινός ρώτησε την επιτυχημένη ηθοποιό για το πώς ο έρωτας την έφερε στην Ελλάδα και ποια ήταν τα συναισθήματά της τα πρώτα χρόνια εδώ. «Γνωριστήκαμε στο πανεπιστήμιο στη Μόσχα, ήμασταν φοιτητές οπότε μαζί μεγαλώσαμε, μοιραστήκαμε τις τότε ιδέες και ανάγκες να αλλάξουμε τον κόσμο, ερωτευήκαμε και ήρθαμε στην Ελλάδα και έχουμε έναν γιο τον Στέφανο που είναι 29 ετών» εξιστορήθηκε εκείνη:

Στη συνέχεια, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για τη σχέση της με τους γονείς της και την ανάγκη που είχε να γίνει αποδεκτή από εκείνους. Όσον αφορά στη μητέρα της, η ηθοποιός εξήγησε ότι άργησε να έρθει η στιγμή να της πει το πρώτο “μπράβο” για όσα είχε καταφέρει μέσα από το θέατρο και μόνο από μία τυχαία συγκυρία συνειδητοποίησε πόσο επιτυχημένη ήταν στην Ελλάδα η κόρη της.

«Όλα αυτά τα χρόνια που η μητέρα μου δεν με είχε δει στο θέατρο σαν να προσπαθούσα να της αποδείξω ότι τα κατάφερα. Γιατί δεν είχα ακούσει ποτέ ένα “μπράβο” από τους γονείς. Γενικά ήταν νοοτροπία και στα χρόνια των σπουδών, πολύ σκληρή εκπαίδευση. Πείστηκε ότι πραγματικά έγινε κάτι με εμένα εδώ όταν πήγε να πάρει βίζα στην πρεσβεία και συνάντησε ένα κοριτσάκι κι άρχισε να της μιλάει για εμένα και έφυγε κλαίγοντας. Τότε πείστηκε και μου είπε “μπράβο παιδί μου”».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα