Τάσος Κωστής: Η αποκάλυψη για την άγνωστη μάχη του με τον καρκίνο

Τάσος Κωστής: Η αποκάλυψη για την άγνωστη μάχη του με τον καρκίνο

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως πέρασε μια μεγάλη μάχη με την υγεία του, και πως αντιμετώπισε το πρόβλημά του σε δημόσιο νοσοκομείο

Στην εκπομπή "Ooh la la" μίλησε ο ηθοποιός Τάσος Κωστής ο οποίος ετοιμάζεται για περιοδεία με την παράσταση "Γοργόνες και Μάγκες".

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στο παρελθόν πέρασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο.

ADVERTISING

"Γνώρισα τη γυναίκα μου στα 28 μου. Βρήκα τη γυναίκα μου που ήταν 21 και παντρεύτηκα. Πέρασα και ένα πρόβλημα υγείας, στο οποίο η γυναίκα μου ήταν δίπλα μου. Εγώ και η γυναίκα μου το περάσαμε μαζί", είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει:

"Ήταν σοβαρό. Πολύ σοβαρό. Αυτό που έχει όλος ο κόσμος. Ήταν καρκίνος στο έντερο. Δεν φοβήθηκα. Με την έννοια ότι είπα "πολεμιέται; Πολεμιέται! Το πολεμάω; Το πολεμάω!". Ωραία. Υπομονή το κεφάλι κάτω και πάμε στη σειρά μας στο δημόσιο νοσοκομείο".

Επίσης, σημείωσε πως η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του ήταν το ότι δάνεισε τη φωνή του σε παιδικές εκπομπές. "Άγγιξα παιδικές ψυχές", είπε ο γνωστός ηθοποιός που χάρισε τη φωνή του στον Δρακουμέλ.

24Media Network