Βίντεο: Η τελευταία συνέντευξη του Πάνου Ζάρλα

Βίντεο: Η τελευταία συνέντευξη του Πάνου Ζάρλα
Ο Πάνος Ζάρλας στην τελευταία του συνέντευξη

Ο νικητής του Power of Love 1 σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής. Στην τελευταία του συνέντευξη είχε μιλήσει για τη δουλειά του, για τα όνειρά του και για τα σχέδια που είχε σκοπό να υλοποιήσει.

Ο Πάνος Ζάρλας, ο νικητής του Power of Love 1, σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν η μηχανή που οδηγούσε προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα της Λεωφόρου Συγγρού, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο τραγικός θάνατός του προκάλεσε θλίψη στην ελληνικής σόουμπιζ, αφού ο Πάνος είχε γίνει πολύ αγαπητός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι αγάπης, τόσο στους τηλεθεατές όσο και στον χώρο της τηλεόρασης, από όπου έκανε και ένα μικρό πέρασμα με την πρώην σύντροφό του Στέλλα Μιζεράκη, μετά από το παιχνίδι.

Ο Πάνος είχε δώσει, λίγο καιρό πριν το μοιραίο δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή, την τελευταία του συνέντευξη στο OPEN και είχε μιλήσει για την εμπειρία του από την παρουσίαση στην τηλεόραση, για τις δημόσιες σχέσεις που αποτελούσε τη βασική του δουλειά, αλλά και για τα σχέδιά του, αφού από Σεπτέμβριο είχε σκοπό να ξεκινήσει κάτι.

Δυστυχώς, δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και να υλοποιήσει τα σχέδια που είχε κάνει για το μέλλον. Το χαρούμενο, γεμάτο ενέργεια και όρεξη για ζωή πρόσωπο του Power of Love 1, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ανήμερα των γενεθλίων του.

Δείτε παρακάτω την τελευταία άπαιχτη συνέντευξη του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα