Στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος
Διαβάζεται σε 1'
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τον Ηρακλή και συναντήθηκε με τον Κοτσόλη και τον Νίστρουπ.
- 07 Νοεμβρίου 2026 16:07
Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε σήμερα στο “Γ. Καλαφάτης” και παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Θεσσαλονίκη, όπου το Τριφύλλι αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Ηρακλή.
Μετά το τέλος του προγράμματος, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή, Στέφανο Κοτσόλη, και τον προπονητή, Τζέικομπ Νίστρουπ.
Η παρουσία του στο προπονητικό κέντρο, όπως γράφει το SPORT24, δεν αποτελεί πλέον έκπληξη. Ο κ. Αλαφούζος το έχει συνηθίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, να παρακολουθεί τη δουλειά που γίνεται καθημερινά και να έχει απευθείας επαφή με τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος.