Θανάσης Ευθυμιάδης προς κυνηγούς – “Μην ξεστολίζετε τον ουρανό”

Θανάσης Ευθυμιάδης προς κυνηγούς – “Μην ξεστολίζετε τον ουρανό”
Θανάσης Ευθυμιάδης Instagram

Ο δημοφιλής ηθοποιός θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου στην Ελλάδα. Η ανάρτηση - ξέσπασμα στο Instagram.

Σε μια ανάρτηση – ξέσπασμα προχώρησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο ηθοποιός είναι ευαισθητοποιημένος και ενεργός ακτιβιστικά σε θέματα που αφορούν τη φύση και την προστασία των ζώων.

Αυτή τη φορά, ο δημοφιλής ηθοποιός θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου στην Ελλάδα και να απευθυνθεί στους κυνηγούς, ζητώντας τους να μην δολοφονούν μαζικά τα πουλιά.

“Ξεκινάει η κυνηγετική περίοδος για τα πουλιά στην Ελλάδα. Αν πραγματικά έχετε ανάγκη το κυνήγι σας παρακαλώ, σεβαστείτε το όριο θηραμάτων! Αν απλώς γουστάρετε την σκοποβολή, υπάρχουν και σκοπευτήρια! Ευχαριστώ” ,έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει, κρατώντας ένα χάρτινο πανό που γράφει “Αδέρφια κυνηγοί μην ξεστολίζετε τον ουρανό”.

Δείτε παρακάτω τη συγκινητική ανάρτηση του ηθοποιού:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα