The Mandalorian: Απολύθηκε η Gina Carano για αμφιλεγόμενες αναρτήσεις – Τι έγραψε για τους Εβραίους

The Mandalorian: Απολύθηκε η Gina Carano για αμφιλεγόμενες αναρτήσεις – Τι έγραψε για τους Εβραίους
Η Gina Carano 2021 Mark Von Holden / AP

Η "Cara Dune" της σειράς του Disney Plus πήρε την άγουσα από τη Lucasfilm για σχόλια που προσβάλουν την πολιτιστική και θρησκευτική ταυτότητα των ανθρώπων. Ο κόσμος ζήτησε την απόλυσή της με το hashtag #FireGinaCarano.

Παρελθόν από τη Lucasfilm και τη σειρά “The Mandalorian” αποτελεί εδώ και μερικές ώρες η Gina Carano, μετά από “λαϊκή απαίτηση” του κόσμου στα social media και φυσικά τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε στην εταιρεία παραγωγής η σωρεία αμφιλεγόμενων σχολίων που έκανε στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός που υποδύεται την “Cara Dune” της Star Wars σειράς έκανε αναρτήσεις στα social media που, όπως αναφέρει το Variety, προσβάλουν την θρησκευτική και πολιτιστική ταυτότητα ανθρώπων, ενώ αμφισβητούν ιστορικά γεγονότα, όπως το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, ανάρτηση η οποία αποδείχτηκε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Για τους Εβραίους, η Gina Carano έγραψε μεταξύ άλλων πως “ξυλοκοπήθηκαν στους δρόμους, όχι από τους Ναζί στρατιώτες, αλλά από τους γείτονές τους”, προσθέτοντας δε, πως “η ιστορία έχει επεξεργαστεί” και “οι Ναζί δεν μπορούσαν να συγκεντρώσουν χιλιάδες Εβραίους στον δρόμο, η κυβέρνηση έκανε τους γείτοντές τους να τους μισούν επειδή ήταν Εβραίοι”.

Αυτή βέβαια δεν ήταν η μοναδική ανάρτηση της ηθοποιού που προκάλεσε την οργή του κοινού και εν τέλει έφερε την απόλυσή της. Πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία με έναν άνθρωπο που έχει καλυμμένο το πρόσωπο και το κεφάλι του με μάσκες,. γράφοντας “την ίδια ώρα στην Καλιφόρνια”.

Αμφότερες οι αναρτήσεις πάντως σβήστηκαν στη συνέχεια από το Instagram, όπου η ίδια πάντως μόνο μετανιωμένη δεν εμφανίστηκε, αν κρίνουμε από το story που έκανε ακολούθως, παραδεχόμενη ουσιαστικά πως δεν γίνεται όλοι να συμφωνούν μαζί της.

Η στάση της ηθοποιού προκάλεσε την αντίδραση των χρηστών του Twitter, που μέσω του hashtag #FireGinaCarano ζήτησαν από Disney Plus και Lucasfilm να της δείξουν την πόρτα της εξόδου, όπως και έγινε.

Να σημειωθεί τέλος, ότι η Carano είχε προκαλέσει σοσιαλομιντιακή αντίδραση και τον περασμένο Νοέμβριο, την περίοδο των εκλογών στις ΗΠΑ δηλαδή, όταν έκανε λόγο για απάτη στην ψηφοφορία, διαδίδοντας επίσης ψευδείς πληροφορίες για τη χρήση της μάσκας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα