“Θέλω να σε βιάσω Taylor Swift”. Θαυμαστής απειλεί να σκοτώσει την τραγουδίστρια

“Θέλω να σε βιάσω Taylor Swift”. Θαυμαστής απειλεί να σκοτώσει την τραγουδίστρια
Η Taylor Swift επί σκηνής κατά τη διάρκεια της Taylor Swift Reputation Stadium Tour στην Ατλάντα των ΗΠΑ Robb Cohen/Invision/AP

Η Αμερικανή τραγουδίστρια φέρεται να έκανε ασφαλιστικά μέτρα κατά του αρρωστημένου θαυμαστή της

Στις αρχές φέρεται να προσφεύγει η τραγουδίστρια Taylor Swift, έπειτα από σωρεία απειλητικών μηνυμάτων που λαμβάνει από «θαυμαστή», στα οποία ο άνδρας εμφανίζεται να απειλεί να την κακοποιήσει σεξουαλικά, ακόμη και να την σκοτώσει. Την υπόθεση έφερε στη δημοσιότητα το δίκτυο TMZ, που ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του τα έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία, η ερμηνεύτρια του Look What You Made Me Do, κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του 26χρονου άνδρα. 

Στα γράμματα που έστελνε ο stalker έγραφε: «Θέλω να βιάσω την Taylor Swift. Αυτός είναι και ο λόγος που την μισώ… αυτός και ο λόγος που ξέρω πως πρόκειται για την αδερφή ψυχή μου». Σε άλλο σημείο, ο 26χρονος απειλεί ακόμη και την ίδια της τη ζωή. «Δεν θα διστάσω να την σκοτώσω. Και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς εσύ ή οι δικηγόροι σου, να κάνεις. Θυμήσου ποιος είμαι» έγραφε. 

Δικαστής εξέδωσε άμεσα εντολή, η οποία απαγορεύει στον 26χρονο να γράφει στην Taylor Swift, καθώς και να πλησιάσει κοντά στην οικία της. Φαίνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο στην καλλιτέχνη που ξεπήδησε από τα σπλάχνα της Country μουσικής. Τον περασμένο Απρίλιο, άγνωστος συνελήφθη αφού εισέβαλε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, ενώ πριν από αυτόν ένας άλλος άνδρας είχε απειλήσει να σκοτώσει την Swift. Ο τελευταίος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης με αναστολή. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα