Τι απάντησε ο Ευθυμιάδης στους τούρκους χάκερ που “έριξαν” το προφίλ του στο Instagram

Τι απάντησε ο Ευθυμιάδης στους τούρκους χάκερ που “έριξαν” το προφίλ του στο Instagram
O Θανάσης Ευθυμιάδης Instagram

"Πριν από κάποια χρόνια θα θύμωνα, θα ήμουν οργισμένος. Τώρα όμως ξέρω πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Κανένας φόβος, κανένας θυμός", είναι τα λόγια του Θανάση Ευθυμιάδη που έπεσε πριν από λίγες ημέρες θύμα χάκερ.

“Ναι’ μαι και πάλι στο χωριό του Instagram. Ένας Τούρκος χάκερ προσπάθησε να μας χωρίσει. Πριν από κάποια χρόνια θα θύμωνα, θα ήμουν οργισμένος. Τώρα όμως ξέρω πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Θα συνεχίσω λοιπόν να μιλάω μαζί σας, να μοιράζομαι τον τρόπο που ζω, γιατί είδα για άλλη μία φορά ότι δουλεύει, ότι έχει αποτέλεσμα. Κανένας φόβος, κανένας θυμός”, λέει ο Θανάσης Ευθυμιάδης σε βίντεο που ανήρτησε στο νέο του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός στη συνέχεια προχώρησε σε ανάρτηση φωτογραφίας όπου μεταξύ άλλων γράφει ότι ο χάκερ του ζήτησε χρήματα για να του επιστρέψει το προφίλ του.

“Αδελφέ μου Τούρκε. Το να σου δώσω έστω και ένα ευρώ, για να μου επιστρέψεις αυτό που μου έκλεψες, Θα ήταν μεγάλη προσβολή προς τους προγόνους μου και τις αξίες που μου κληροδότησαν. Προσεύχομαι λοιπόν για σένα, να βρεις μια δικιά σου ευτυχισμένη ζωή και έτσι να πάψεις να κλέβεις τις ζωές των άλλων. Σε συγχωρώ”, ήταν η απάντησή του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δέκα ημέρες ο ηθοποιός έπεσε θύμα χάκερ με αποτέλεσμα να “πέσει” ο λογαριασμός του στο Instagram. Πολλοί χρήστες αρχικά είχαν πιστέψει πως ο ίδιος κατέβασε το προφίλ του έπειτα από τον σάλο που είχε προκληθεί από ποστ στο οποίο έδινε συμβουλές για το πώς να πάει κανείς εύκολα στην τουαλέτα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα