Τι κοινό έχει η Κιμ Καρντάσιαν, ο Έρνεστ Χέμινγεϊ και η επανάσταση στην Κούβα;

Τι κοινό έχει η Κιμ Καρντάσιαν, ο Έρνεστ Χέμινγεϊ και η επανάσταση στην Κούβα;

Η οικογένεια αποφάσισε να κάνει "αρμένικη βίζιτα" στο νησί του Φιντέλ Κάστρο. Δεν θα πιστεύετε που "ανακάλυψε" η Κιμ ότι έχει κοινά σημεία με τον Έρνεστ Χέμινγεϊ που διατηρούσε σπίτι στην Κούβα

Φέρτε πίσω το εμπάργκο!! Η Kardashians αποβιβάζονται στην Κούβα και το σοσιαλιστικό οικοδόμημα του Φιντέλ Κάστρο αρχίζει να τρίζει. Η γνωστή, άγνωστη οικογένεια, άδραξε την ευκαιρία της εξομάλυνσης των σχέσεων ΗΠΑ-Κούβας και αφιέρωσε ένα από τα reality επεισόδια του "Keeping Up With The Kardashians" στο νησί. Για αρχή να σημειώσουμε πως το αρμένικο σόι φρόντισε να βρει ένα από τα εκπληκτικά vintage αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στο νησί και να το βάψει ροζ, για τις μετακινήσεις του. Η συνέχεια όμως, προκαλεί ακόμη πιο έντονο ίλιγγο.

Προς τιμήν της εκπομπής, οι κορασίδες Καρντάσιαν αποφάσισαν να επισκεφθούν το σπίτι ενός θρύλου της λογοτεχνίας. Ο Έρνεστ Χέμινγεϊ είχε επιλέξει το νησί της Καραϊβικής πολύ πριν την επανάσταση, παρέμεινε όμως εκεί μετά την εδραίωση του Κάστρο, ενώ είχε μία και μόνη συνάντηση μαζί του το 1960, ένα χρόνο δηλαδή πριν πεθάνει. Το κουβανικό κράτος έχει φροντίσει για την αποκατάσταση της οικίας και τη μετατροπή της από το 2007 σε μουσείο, επισκέψιμο στους τουρίστες. Η κάμερα λοιπόν της εκπομπής ακολουθεί της Καρντάσιαν στην ξενάγηση μέσα στο σπίτι του συγγραφέα, ενώ ακούγονται οι αφηγήσεις της Κουβανής ξεναγού.

Τι κοινό όμως μπορεί να έχουν η Kim Kardashian με τον διάσημο συγγραφέα; Κι όμως, έχουν και αφορά στην... τουαλέτα. Κατά την περιήγηση τους στο σπίτι, η ξεναγός σταμάτησε έξω από το προσωπικό μπάνιο του Hemingway και υπέδειξε στις επισκέπτριες τις σημειώσεις του σε ένα σημείο του τοίχου. Όπως είπε, ο συγγραφέας διατηρούσε μια ζυγαριά στην τουαλέτα και ήλεγχε το βάρος του καθημερινά κρατώντας σημειώσεις στον τοίχο. "Έτσι κάνω κι εγώ!!" απάντησε η Kim προς παγκόσμια κατάπληξη και κάπου στον πλανήτη ένα κουφάρι αναδεύτηκε στον τάφο του.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

ΠΗΓΗ EONLINE

 

SHARE:

24Media Network