Το Face App κατακτά τους Celebrities – Ποιοι “άλλαξαν φύλο”

Το Face App κατακτά τους Celebrities – Ποιοι “άλλαξαν φύλο”
Πώς θα ήταν ο Σάκης Ρουβάς γυναίκα Instagram / @Greek Arrow

Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνος Αργυρός και άλλοι διάσημοι αλλάζουν φύλο μέσω της νέας viral εφαρμογής Face App.

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες η νέα Face App εφαρμογή, η οποία μετατρέπει τις γυναίκες σε άντρες και τους άντρες σε γυναίκες.

Η εφαρμογή, που σε μεταμορφώνει στο αντίθετο φύλο, διατηρώντας τα κύρια χαρακτηριστικά σου, έχει γίνει viral και έχει κατακλύσει το διαδίκτυο.

Οι celebrities αποτελούν πρωταγωνιστές των μεταμορφώσεων και τις περισσότερες φορές τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένα και άλλα πολύ ξεκαρδιστικά.

Μέχρι στιγμής είχαμε δει αρκετούς επώνυμους στο πώς θα ήταν αν ανήκαν στο αντίθετο φύλο, όπως η Ελένη Μενεγάκη και η Κατερίνα Στικούδη, αλλά και ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Τις πιο πολλές μεταμορφώσεις διασήμων τις έχει κάνει η χιουμοριστική σελίδα του Instagram “Greek Arrow”, η οποία συνεχίζει να αλλάζει φύλο στους διάσημους.

Σάκης Ρουβάς

Αναστασία Γιούσεφ

Ιωάννα Τούνη

Δέσποινα Βανδή

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Κωνσταντίνος Αργυρός

Έλενα Παπαρίζου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μάλιστα, η χιουμοριστική σελίδα το πήγε ένα βήμα ακόμη παραπέρα, προχωρώντας και σε ταυτόχρονες μεταμορφώσεις άνω του ενός ατόμου.

Γρηγόρης Αρναούτογλου και Νίκος Μουτσινάς

Onirama

Μέλισσες

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα