Τζένιφερ Άνιστον για τον κορονοϊό: “Φόρα την αναθεματισμένη μάσκα”

Τζένιφερ Άνιστον για τον κορονοϊό: “Φόρα την αναθεματισμένη μάσκα”
Τζένιφερ Άνιστον Instagram (jenniferaniston)

Η Τζένιφερ Άνιστον στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα για τη χρήση μάσκας την εποχή του κορονοϊού.

Ενώ η πανδημία του κορονοϊού λαμβάνει νέες ανησυχητικές διαστάσεις στις ΗΠΑ, η δημοφιλής ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο Instagram στην οποία φοράει μάσκα προστασίας και καλεί τους φαν της να κάνουν το ίδιο.

Το μήνυμά της:

“Καταλαβαίνω ότι οι μάσκες είναι άβολες. Αλλά δεν πιστεύετε πως είναι χειρότερο να κλείνουν επιχειρήσεις, να χάνονται θέσεις εργασίας, να εξαντλούνται οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας; Και τόσες ζωές έχουν χαθεί εξαιτίας της πανδημίας επειδή εμείς δεν κάνουμε αρκετά.

Πραγματικά πιστεύω στην καλοσύνη των ανθρώπων, οπότε ξέρω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Ωστόσο ακόμα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στη χώρα μας που αρνούνται να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να ισοπεδώσουν την καμπύλη και να παραμείνουν ασφαλείς οι ίδιοι. Οι άνθρωποι φαίνεται να ανησυχούν για τα “δικαιώματα που τους αφαιρούνται” ζητώντας τους να φορούν μάσκα. Αυτή η απλή και αποτελεσματική σύσταση πολιτικοποιείται σε βάρος ανθρώπινων ζωών. Και αυτό αλήθεια δεν θα έπρεπε να τίθεται καν ως θέμα συζήτησης.

Εάν ενδιαφέρεσαι για την ανθρώπινη ζωή, τότε σε παρακαλώ.. απλά φόρα την αναθεματισμένη μάσκα και ενθάρρυνε τους γύρω σου να κάνουν το ίδιο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα