Tom Mann: Συντετριμμένος ο τραγουδιστής – Πέθανε η αρραβωνιαστικιά του την ημέρα του γάμου τους

Tom Mann: Συντετριμμένος ο τραγουδιστής – Πέθανε η αρραβωνιαστικιά του την ημέρα του γάμου τους
O Tom Mann Youtube

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram αποχαιρέτησε ο Tom Mann την σύντροφό του, η οποία πέθανε λίγες ώρες πριν παντρευτούν. 

Ο Tom Mann, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το X Factor το 2014, δήλωσε πως είναι “πραγματικά συντετριμμένος”, καθώς η αρραβωνιαστικιά του, Danielle Hampson, “έφυγε” από τη ζωή, λίγες ώρες πριν παντρευτούν.

Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε ο τραγουδιστής μέσα από ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα που έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτά τα λόγια, αλλά η αγαπημένη μου Dani – η καλύτερή μου φίλη, τα πάντα μου και πολλά άλλα, η αγάπη της ζωής μου – πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου, 18 Ιουνίου. Αυτή που υποτίθεται ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας, τελείωσε με μια ανεπανόρθωτη απογοήτευση”, γράφει αρχικά ο τραγουδιστής.

“Έχω κλάψει πάρα πολύ. Ποτέ δεν φτάσαμε στην εκκλησία, δεν είπαμε τους όρκους μας, δεν χορέψαμε τον πρώτο μας χορό, αλλά ξέρω ότι ξέρεις ότι ήσουν ολόκληρος ο κόσμος μου και το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ σε μένα” γράφει.

Ο 28χρονος Mann συνέχισε λέγοντας ότι θα χρησιμοποιήσει όποια δύναμη μπορώ να συγκεντρώσει για να φροντίσει τον γιο τους. “Σου υπόσχομαι ότι θα ξέρει πόσο καταπληκτική ήταν η μαμά ήσουν. Υπόσχομαι να σε κάνω τόσο περήφανη“.

Η Danielle Hampson, ήταν στέλεχος δημοσίων σχέσεων και χορεύτρια για τους Take That και τις Little Mix. Η τελευταία χορευτική παράσταση της Hampson, ήταν σε ένα μουσικό βίντεο για τον Harry Styles το 2021, λίγο πριν γίνει μητέρα. Η αιτία θανάτου της 34χρονης δεν έχει αποκαλυφθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα