Τόμας Φριτς: Πέθανε ο Γερμανός ηθοποιός και συμπρωταγωνιστής της Έλενας Ναθαναήλ

Τόμας Φριτς: Πέθανε ο Γερμανός ηθοποιός και συμπρωταγωνιστής της Έλενας Ναθαναήλ

Σε ηλικία 77 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γερμανός ηθοποιός Τόμας Φριτς. Είχε συμπρωταγωνιστήσει με την Έλενα Ναθαναήλ "Επιχείρησις Απόλλων".

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 77 ετών ο Γερμανός ηθοποιός, Τόμας Φριτς, γιος του ηθοποιού Γουίλι Φριτς και γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη συμμετοχή του στην ταινία “Επιχείρησις Απόλλων”, στην οποία συμπρωταγωνίστησε με την Έλενα Ναθαναήλ.

Στην εν λόγω ταινία του 1968, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκανελάκη και μουσική Γιάννη Μαρκόπουλου, ο Τόμας Φριτς έχει τον ρόλο του νεαρού πρίγκιπα που επισκέπτεται την Ελλάδα και ερωτεύεται μία Ελληνίδα ξεναγό, την οποία υποδυόταν η Έλενα Ναθαναήλ, που από την πλευρά της γοητεύεται από τον ίδιο και τον έρωτά τους να “φουντώνει” δίπλα από τα νερά του Ναυπλίου, αν και κράτησε λίγες μόλις ημέρες.

Η ταινία κυκλοφόρησε στην Αγγλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον τίτλο “Apollo Goes on Holiday”, ενώ στην Γαλλία με τον τίτλο “Apollo part en vacances”

Ο Τόμας Φριτς μάλιστα, μετά από εκείνη την ταινία, είχε δηλώσει γοητευμένος από την Έλενα Ναθαναήλ, για την οποία είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Είχε παίξει σε δεκάδες γερμανικές ταινίες, ενώ η φωνή του είχε εμφανιστεί και σε πάρα πολλά μεταγλωττισμένα έργα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα