Η Τόνια Σωτηροπούλου πρωταγωνιστεί στο video clip του Κωστή Μαραβέγια

Η Τόνια Σωτηροπούλου πρωταγωνιστεί στο video clip του Κωστή Μαραβέγια

Χρώματα, ρυθμός, μουσική, ερωτική ατμόσφαιρα, ρομαντική διάθεση και γλυκιά μουσική συνθέτουν το αισθητικά άρτιο video clip, με τον Κωστή και την Τόνια να χορεύουν σε αυτό.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Μικροπράγματα", το οποίο αγαπήθηκε αμέσως από τον κόσμο και μαθεύτηκε γρήγορα.

Το τραγούδι, σε μουσική του Κωστή Μαραβέγια και στίχους της Sunny Μπαλτζή απέκτησε ένα πολύ όμορφο video clip, που κυκλοφόρησε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και στο οποίο συμμετέχει η αγαπημένη του, η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου.

ADVERTISING

Οι δυο τους είναι μαζί στη ζωή τα τελευταία χρόνια και διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, ωστόσο, τώρα έγιναν και - κατά κάποιο τρόπο - συνεργάτες, στο πολύχρωμο και ρυθμικό video clip του "Μικροπράγματα".

Χρώματα, ρυθμός, μουσική, ερωτική ατμόσφαιρα, ρομαντική διάθεση και γλυκιά μουσική συνθέτουν το αισθητικά άρτιο video clip, με τον Κωστή και την Τόνια να χορεύουν, μάλιστα, σε αυτό.

Special guests στο βίντεο κλιπ καλοί φίλοι και συνεργάτες του Κωστή Μαραβέγια, ανάμεσά τους η Demy, ο Γιώργος Ντάβλας, η Ευγενία Σαμαρά, ο Γιάννης Ποιμενίδης, η Κατρίνα Τσάνταλη κ.α.

SHARE:

24Media Network