Τραϊάνα Ανανία: Ενίσταμαι σε αυτό που επικρατεί στο Instagram - Για αυτό κράζω

Τραϊάνα Ανανία: Ενίσταμαι σε αυτό που επικρατεί στο Instagram - Για αυτό κράζω
NDP PHOTOS

Η Τραϊάνα Ανανία μιλά για την ψυχολογική της κατάσταση μετά το Nomads, την πολύκροτη ανάρτησή της για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο καθώς και για τις βλέψεις της στην καριέρα της.

Για την ψυχολογική κατάσταση, στην οποία και βρίσκεται μετά το Nomads, αλλά και για τα αρνητικά της σχόλια σχετικά με την άνεση που υπάρχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία.

Μιλώντας στην εκπομπή "Πρω1νό" του ΑΝΤ1 η Τραϊάνα Ανανία είπε: «Θεωρώ ότι τα Μέσα εκφράζουν μια τάση της κοινωνίας που δεν αφορά η αδικία μόνο εμένα, η νοοτροπία και το σκεπτικό είναι όλο λάθος, οπότε στο λάθος δεν χωράω ούτως ή άλλως εγώ. Είναι λογικό να έρχομαι σε αντιπαράθεση.  Ήταν ένα περιστατικό που δημιουργήθηκε μέσα από τα Μέσα. Εγώ μπορεί να εκφράζω ό,τι θέλω μέσα από το κανάλι μου. Από εκεί και πέρα μπορεί ο καθένας να τα πάρει και να τα κάνει ό,τι θέλει. Είπαν ότι κάνω τα πάντα για να έρθω στη δημοσιότητα μέσα απ’ αυτό το σκηνικό, γι’ αυτό κράτησα μια σιωπηλή στάση, γιατί δεν επιδιώκω κάτι τέτοιο».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα άτομα που την καλούσαν στην εκπομπής και εν συνεχεία την σχολίαζαν αρνητικά: «Αυτό που είναι αστείο είναι ότι με καλούσαν να πάω σε μια εκπομπή και με το που έλεγα όχι βγαίνανε και με κιτρίνιζαν! Αυτό, μειώνει αυτούς και όχι εμένα».

Ερωτηθείσα για την ανάρτησή της στο Instagram σχετικά με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, είπε τα εξής: «Δεν έχω να πω κάτι για το περιστατικό. Τι να πω; Ότι έκανα μια ανάρτηση; Κάνω κάθε μέρα 150 βλακείες αναρτήσεις, γιατί έχω χιούμορ και γιατί μεταφέρω από το κανάλι μου ό,τι θέλω. Ενίσταμαι σε όλο αυτό που επικρατεί στο Instagram και με θλίβει όλο αυτό που βλέπω γύρω μου. Δε μου αρέσει που ακόμα και οι καλλιτέχνες δημιουργικοί άνθρωποι κάθονται σε ένα κινητό αντί να γράφουν τραγούδια και κάθονται και βρίσκουν κοπέλες μέσα από το Instagram. Οι άνθρωποι χάνονται μέσα απ’ αυτό. Εγώ ενίσταμαι και γι’ αυτό κράζω την όλη κατάσταση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η ειρωνεία της Τραϊάνας Ανανία στις "ενοχλητικές" ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Τραϊάνα Ανανία: Δε θα με πείραζε αν ο σύντροφός μου ήταν bi

Τραϊάνα Ανανία: Απαντά για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο με έναν γυναικείο κόλπο

Τραϊάνα Ανανία: Το "πέσιμο" ποδοσφαιριστή, τα έξαλλα μηνύματα και η απάντηση

SHARE: