Τζέιμι Λι Κέρτις: Αποκάλυψε περήφανα πως το παιδί της είναι τρανσέξουαλ

Τζέιμι Λι Κέρτις: Αποκάλυψε περήφανα πως το παιδί της είναι τρανσέξουαλ
Η Jamie Lee Curtis Evan Agostini/AP

Η Τζέιμι Λι Κέρτις μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram την Πέμπτη, με περηφάνια και θαυμασμό πως το μικρότερο παιδί της είναι τρανσέξουαλ.

Η γνωστή ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις μοιράστηκε για πρώτη φορά με περηφάνια και θαυμασμό πως το μικρότερο παιδί της είναι transgender.

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός, όπως αναφέρει το CNN, ανακοίνωσε με την άδεια της κόρης της σε μια νέα συνέντευξη εξωφύλλου στο περιοδικό AARP, πως ότι εκείνη και ο σύζυγός της Christopher Guest “παρακολουθούσαν με θαυμασμό και υπερηφάνεια τον γιο μας να γίνεται η κόρη μας Ruby”.

Η Τζέιμι Λι Κέρτις, μοιράστηκε μια φωτογραφία από το εξώφυλλο του περιοδικού AARP στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram την Πέμπτη, λέγοντας στους εκατομμύρια οπαδούς της ότι είχε πολλούς λόγους να χαμογελά.

“Είμαι στο ΡΟΖ! Πολύ σπάνια χαμογελάω στις φωτογραφίες. Μια παλιά ιδέα. Κατά την διάρκεια αυτού του γυρίσματος όμως δεν μπορούσα να κρατηθώ” γράφει η Κέρτις.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ηθοποιός στην συνέντευξή της, σήμερα η Ρούμπι είναι 25 χρονών και μαζί με τον αρραβωνιαστικό της σχεδιάζει τον γάμο τους, που έχει προγραμματιστεί για το επόμενο έτος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα