Τζένη Μελιτά: Έπεσε θύμα catcalling από παρέα αγοριών στον δρόμο – Πώς αντέδρασε

Τζένη Μελιτά: Έπεσε θύμα catcalling από παρέα αγοριών στον δρόμο – Πώς αντέδρασε
Τζένη Μελιτά glomex

Μία προσωπική ιστορία μοιράστηκε με τον συμπαρουσιαστή της Φώτη Σεργουλόπουλο και τους τηλεθεατές της εκπομπής της το μεσημέρι της Τετάρτης (26/04) η Τζένη Μελιτά.

Αποδέκτης ενός χυδαίου σχολίου που την έκανε μάλιστα να αισθανθεί φόβο, έγινε η Τζένη Μελιτά από παρέα παιδιών στον δρόμο το βράδυ της Δευτέρας, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Η παρουσίαστρια της ΕΡΤ μοιράστηκε το περιστατικό με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τους τηλεθεατές της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν“, λέγοντας πως την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της μετά από μία δύσκολη και απαιτητική ημέρα μία παρέα αγοριών τής απευθύνθηκε με χυδαίο τρόπο, με αποτέλεσμα να αντιδράσει και στη συνέχεια να νιώσει και φόβο.

“Γυρίζω στο σπίτι μου, κάνουν κάποια έργα στην περιοχή μου όπως σου έχω πει και γυρίζω πολύ κουρασμένη, κρατούσα το σκύλο μου και έναν σκασμό πράγματα και περπατώντας ήταν μια παρέα αγοριών, οι οποίοι θεώρησαν ότι εγώ σε αυτή την κατάσταση οφείλω και πρέπει να δεχθώ και κάποιο σχόλιο ενδιαφέροντος, με σφυρίγματα κλπ. Εγώ εκείνη την ώρα αντέδρασα λέγοντας ‘έλεος’ και το εννοούσα τόσο πολύ γιατί ήμουν σε τόσο κακή κατάσταση που μια παρέα παιδιών θα μου απευθύνει τον λόγο με αυτό τον χυδαίο τρόπο για να μου μιλήσει στον δρόμο και μετά το σκεφτόμουν και φοβήθηκα. Και φοβήθηκα και δεν μπορούσα να απαντήσω και πρέπει να τα δεχόμαστε κιόλας”, είπε η ίδια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα