Τζένη Μπαλατσινού: Εγώ έκανα το “προξενιό” στη Νικολέττα Ράλλη

Τζένη Μπαλατσινού: Εγώ έκανα το “προξενιό” στη Νικολέττα Ράλλη

"Νομίζω ότι είναι και οι δύο ώριμοι να περάσουν στο επόμενο βήμα. Νομίζω ότι μετά το καλοκαίρι μπορεί να προχωρήσουν", δήλωσε η Τζένη Μπαλατσινού.

Μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Μαυρίδη, η Νικολέττα Ράλλη φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένη, αυτή τη φορά με τον επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσο. Το ζευγάρι κρατά ένα πολύ χαμηλό προφίλ, μιας και ο χωρισμός είναι πολύ πρόσφατος.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το “προξενιό” είναι η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία γνώρισε στη Ράλλη τον Ανδρούτσο ένα βράδυ που είχαν βγει και η οποία θεωρεί πως το ζευγάρι είναι πολύ ταιριαστό και ότι έχει μέλλον αυτή η σχέση.

Είπε χαρακτηριστικά:

“Εγώ γνώρισα στη Νικολέττα Ράλλη τον φίλο μου Μιχάλη Ανδρούτσο. Το να γνωρίζεις ανθρώπους είναι μια δημιουργική δουλειά! Εμένα είναι φίλος μου χρόνια ο Μιχάλης, τη Νικολέττα την ήξερα πολύ λίγο. Βρεθήκαμε ένα βράδυ κάπου, ήξερα ότι του αρέσει και έκανα το contact. Θέλω να σου πω ότι έχω κάνει πολύ καλές γνωριμίες που έχουνε κρατήσει. Είμαι γουρλού και οι φίλοι μου με λένε Γεωργία Βασιλειάδου! Μου έχουν κάνει και δώρο στάμνες. Νομίζω ότι είναι και οι δύο ώριμοι να περάσουν στο επόμενο βήμα. Νομίζω ότι μετά το καλοκαίρι θα προχωρήσει το πράγμα…”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα