Τζένη Μπαλατσινού: Πώς έπεισε τον γιο της να τη συνοδεύσει στην εκκλησία

Τζένη Μπαλατσινού: Πώς έπεισε τον γιο της να τη συνοδεύσει στην εκκλησία

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για τον επικείμενο γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια, για το πώς έπεισε τον μικρό Μάξιμο να τη συνοδεύσει στην εκκλησία και δάκρυσε μιλώντας για τη στήριξη από τις κόρες της.

Στις κάμερες μίλησε το βράδυ της Τετάρτης η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία δεν αρνήθηκε να απαντήσει στους δημοσιογράφους για τον επικείμενο γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια.

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για τις πρόβες νυφικού της, αλλά και για την επίσκεψή τους στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμο, που τους έδωσε την ευλογία του για τον γάμο.

Επίσης, αναφέρθηκε στο πώς έπεισε τον μικρό Μάξιμο να τη συνοδεύσει στην εκκλησία, στη στήριξη από τις κόρες της, δακρύζοντας, μάλιστα, από συγκίνηση και στο τι επιθυμεί να της φέρει ο γάμος με τον Κικίλια.

ADVERTISING

Είπε χαρακτηριστικά:

"Είπα στον γιο μου ότι χωρίς εκείνον ο γάμος δεν μπορεί να γίνει, οπότε νιώθει πολύ σημαντικός για εκείνη τη μέρα. 

Οι κόρες μου το γνωρίζανε, είναι υποστηρικτικές πάντα στη ζωή μου, είμαι πολύ περήφανη για τις κόρες μου γενικότερα και η σχέση μας έχει χτιστεί σε πολύ ωραίες βάσεις και τις αγαπάω πάρα πολύ. 

Ο μικρός όταν βλέπει τη μαμά χαρούμενη είναι καλά και αυτό είναι κάτι που το νιώθεις μέσα στο σπίτι. Είναι πολύ γλυκούλης. 

Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό στη ζωή είναι η ισορροπία. Ισορροπία μέσα σε ένα σπίτι που συμβιώνεις, σε μια καθημερινότητα δύσκολη που έχουμε όλοι μας. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχει μια συμβατότητα και πιστεύω εκεί είναι που ήρθαν όλα και έδεσαν."

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού πήραν την ευχή του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

Τζένη Μπαλατσινού: Σκεφτόμαστε να κάνουμε παιδί

"Όταν χαμογελάς εσύ, χαμογελώ κι εγώ": Ενθουσιασμένες οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού για τον γάμο με τον Βασίλη Κικίλια

Παντρεύονται Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού

SHARE:

24Media Network