“Όταν χαμογελάς εσύ, χαμογελώ κι εγώ”: Ενθουσιασμένες οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού για τον γάμο με τον Βασίλη Κικίλια

“Όταν χαμογελάς εσύ, χαμογελώ κι εγώ”: Ενθουσιασμένες οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού για τον γάμο με τον Βασίλη Κικίλια
Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού thomas daskalakis / ndp photo agency / [email protected]

Πώς αντέδρασαν οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού, Αλεξάνδρα και Αμαλία Κωστοπούλου στην είδηση του γάμου της μητέρας τους με τον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια.

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβουν ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, και η γνωστή παρουσιάστρια, πρώην μοντέλο, Τζένη Μπαλατσινού.

Η προαγγελία του γάμου τους, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα της Τετάρτης, ενώ η ευχάριστη είδηση – βόμβα συζητήθηκε πολύ στον χώρο της σόουμπιζ.

Πώς αντέδρασαν, όμως, οι πιο κοντινοί άνθρωποι του ζευγαριού και, δη, οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού, Αλεξάνδρα και Αμαλία Κωστοπούλου στην είδηση του γάμου, που σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος;

“Όταν χαμογελάς εσύ, χαμογελώ κι εγώ”, έγραψε η Αμαλία σε insta story της, με μια φωτογραφία από το παρελθόν, όπου η μητέρα της χαμογελά και η ίδια είναι παιδάκι.

“Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη. Το να δω τη μαμά μου νύφη θα είναι μαγικό”, συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα σε δικό της insta story, με μία, επίσης, όμορφη φωτογραφία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα