Τζένη Θεωνά: Την στένευε ο κορσές σε συνέντευξη – “Οριακά το βγάζω και μένω με το σουτιέν”

Τζένη Θεωνά: Την στένευε ο κορσές σε συνέντευξη – “Οριακά το βγάζω και μένω με το σουτιέν”
Τζένη Θεωνά Glomex

Η γνωστή ηθοποιός ένιωσε δυσφορία κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, λόγω του στενού ρούχου που φορούσε, αλλά το αντιμετώπισε με χιούμορ. Οι επικές ατάκες της.

Μια άβολη στιγμή, την οποία, όμως, αντιμετώπισε με χιούμορ, είχε η γνωστή ηθοποιός Τζένη Θεωνά κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της συνέντευξης στην εκπομπή “Στούντιο 4” στην ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, καθώς η Τζένη Θεωνά μιλούσε, άρχισε να δυσανασχετεί λόγω του ότι την στένευε ο κορσές που φορούσε. Η ίδια αισθάνθηκε δυσφορία, μέχρι που ξέσπασε λέγοντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

“Παιδιά, είναι τόσο στενός ο κορσές, που νομίζω ότι παθαίνω κρίση πανικού και μου κόβεται η ανάσα. Αλλά, δεν είναι κρίση πανικού, είναι το μπούστο. Κατάλαβες τι μου συμβαίνει τώρα;”.

“Δεν υπήρχε άλλη option, αυτό πήρα. Τι να κάνω, Χριστέ μου;”, συμπλήρωσε.

Ο δημοσιογράφος την προέτρεψε να πάρει μια ανάσα, με την γνωστή ηθοποιό να του απαντά: Μην μου λες ‘πάρε μια ανάσα’, γιατί είναι αυτό ακριβώς το πρόβλημά μου. Βέβαια, έχω προσωρινά αυτό το ντεκολτέ, που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα”.

“Οριακά το βγάζω και μένω με το σουτιέν. Είμαι σε αυτό το όριο”, πρόσθεσε, με την ίδια και τους παρουσιαστές να “λύνονται” στα γέλια, ενώ της πρότειναν να της φέρουν κάποιο άλλο ρούχο για να αλλάξει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα