Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Φήμες για επανασύνδεση

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Φήμες για επανασύνδεση
Oneman

Η Τζένιφερ Λόπεζ μετά τον χωρισμό της με τον Άλεξ Ροντρίγκες επέστρεψε στην "παρέα" του Μπεν Άφλεκ και αμέσως οι ψίθυροι του Hollywood ξεκίνησαν.

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λοπεζ υπήρξαν ζευγάρι στις αρχές της περασμένης δεκαετίας. Έφτασαν κυριολεκτικά ένα βήμα πριν από το γάμο και μαζί δημιούργησαν και ορισμένες τραγικά κακές ταινίες όπως το ‘Gigli’. Το 2003 τους βρήκε χωριστά, αλλά με την πάροδο του χρόνου, δήλωναν και οι δυο πως παραμένουν “φίλοι”.

Ίσως όχι με αφορμή τη νοσταλγία για τα γυρίσματα του ‘Gigli’, αλλά η Τζένιφερ Λόπεζ αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του χωρισμού της με τον βετεράνο αθλητή Άλεξ Ροντρίγκες ξεκίνησε να βλέπει τον Μπεν Άφλεκ.

Το Vanity Fair κατέγραψε το γεγονός ως “δυο σελέμπριτι που κάνουν παρέα”, χωρίς κάτι το πρωτοφανές στην περίπτωση τους, τη στιγμή που τα tabloids παγκοσμίως εκφράζουν βεβαιότητα πως αυτή η οικειότητα θα μετατραπεί σε επανασύνδεση.

Αν αυτή η παρέα εξελιχθεί σε μια σχέση που θα θυμίζει το ρομάντζο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, που είχε “ανθίσει” ξανά μετά από έναν πολυετή χωρισμό, αυτό μέχρι στιγμής το γνωρίζουν μόνο οι “Bennyfer” και κανείς άλλος. Αλήθεια όμως, χρειαζόμαστε ξανά το όνομα “Bennyfer” στις ζωές μας;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα